Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iohannis: Sa nu minimalizam impactul acestei crize

România Liberă România Liberă,
Iohannis: Sa nu minimalizam impactul acestei crize

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, ca nu trebuie minimalizat impactul acestei crize, s. continuă pe România Liberă

Iohannis spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Mesajul principal este sa evaluam in mod prudent si responsabil implicatiile, sa nu minimalizam impactul acestei crize. Este esential sa identificam cele mai potrivite mecanisme, prin care sa protejam nu doar sanatatea, ci si functionarea societatii noastre. --- * ACTUALIZARE - Presedintele a mentionat ca este foare multumit de Guvernul Orban, masurile luate i se par potrivite si venite la timp.

Avertismentul presedintelui Iohannis: Sa nu minimalizam impactul economic al epidemiei Covid-19

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri ca nu trebuie minimalizat impactul economic pe care il poate genera epidemia de Covid-19, facand apel la o evaluare prudenta si responsabila.

Presedintele Klaus Iohannis va prezida prima reuniune a grupului de lucru GLI-ECOROM

ACTUALIZARE- Ludovic Orban a declarat ca se vor face consultari in scopul de a realiza o analiza a situatiei economice si a modului in care aceasta va fi afectata, mentionand ca impactul viruslui asupra economiei trebuie redus. --- Presedintele Romaniei s-a intalnit, miercuri, cu Ludovic Orban si cu Florin Citu, pentru a discuta despre efectele epidemiei de coronavirus, informeaza Administratia Prezidentiala. in urma intrevederii s-a decis ca presedintele Klaus Iohannis sa prezideze, la ora 16. 00, prima intalnire a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic, financiar si bugetar asupra Romaniei, generat de efectele COVID-19.

VIDEO Presedintele Klaus Iohannis: Fac un apel ca romanii sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut marti seara romanilor sa renunte pentru o vreme la deplasarile care nu sunt absolut necesare si a avertizat ca eforturile autoritatilor de a limita raspandirea noului coronavirus nu pot fi suficiente fara cooperarea totala a cetatenilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )