Libnet.ro
UNICEF

18:46

Avertismentul sindicalistilor din Educatie: Mai multe scoli risca sa fie inchise

Antena3 Antena3,
Avertismentul sindicalistilor din Educatie: Mai multe scoli risca sa fie inchise

Mai multe scoli sunt somate in aceasta perioada, de conducerile inspectoratelor scolare si de Ministerul Educatiei Nationale, sa ia masurile care se impun pentru a se incadra in cheltuielile de. continuă pe Antena3

FSLI: Mai multe scoli risca sa fie inchise din cauza costului standard per elev

Mai multe scoli risca sa fie inchise din cauza costului standard per elev, calculat gresit, fara sa se tina cont de realitatea existenta in unitatile de invatamant, atrage atentia Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI), care solicita.

Sindicatele din Educatie: Mai multe scoli risca sa fie inchise din cauza costului standard per elev, calculat

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) contesta modul in care este aplicat costul standard per elev pentru ca nu acopera cheltuielile necesare din invatamant, una dintre consecinte fiind inchiderea mai multor scoli.

FOTO VIDEO Incendiu la un adapost de noapte din Iasi. Mai multe persoane au fost evacuate

In cursul dupa-amiezii de vineri, un puternic incendiu a izbucnit la mansarda unui centru de Urgenta si Integrare Sociala din subordinea Primariei Iasi.

Traficul auto se desfasoara dificil, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Brasov, Covasna si Harghita

Traficul auto se desfasoara dificil sambata dimineata, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Brasov, Covasna, Harghita si Bucuresti.

Aproximativ 700 de posturi vacante in reteaua Eures. Cele mai multe, in Spania, Germania si Danemarca

Angajatori din 15 state europene au pun la dispozitie aproximativ 700 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, Germania si Danemarca.

Angajatori din 15 state europene au aproape 700 de posturi vacante in reteaua Eures; cele mai multe, in Spania, Germania si Danemarca

Angajatori din 15 state europene au aproape 700 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, Germania si Danemarca, potrivit news. ro. In Spania sunt disponibile 164 de locuri de munca pentru agricultori, sudori si tehnicieni, in timp ce in Germania sunt 105 locuri de munca pentru soferi de camion, salvamari, programatori sau fizioterapeuti.

Mai multe cladiri ale companiei Organe de Asamblare, scoase la vanzare dupa intrarea firmei in insolventa

Lichidatorul companiei Organe de Asamblare Brasov, companie controlata de SIF Transilvania, care detine 95% din titluri, va scoate la licitatie pe 1 februarie mai multe cladiri ale companiei producatoare de componente de asamblare, printre care si pavilionul administrativ. Compania a intrat in insolventa in 2016, iar din vara anului trecut si-a incetat productia, aflandu-se in prezent in reorganizare judiciara.

Constanta: Cei opt barbati care au furat mai multe aparate tip PayPoint, arestati preventiv

Cei opt barbati care au furat mai multe aparate de tip PayPoint si au realizat un prejudiciu de 50. 000 de euro au fost arestati preventiv de Tribunalul Constanta pentru 30 de zile. Ei au fost dusi in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, potrivit news. ro.

Conditii meteo extreme! Mai multe animale au fost gasite inghetate dupa ce temperatura a ajuns la -56 de grade!

Mai multe animale au fost gasite inghetate in Kazahstan din cauza temperaturilor extrem de scazute. in fotografiile postate pe internet se poate observa cum un caine a murit inghetat.

Opt barbati au fost retinuti dupa ce au furat mai multe aparate tip PayPoint: Prejudiciu de zeci de mii de euro

Politistii din Constanta au retinut opt barbati care au furat, in ultimele luni, mai multe aparate de tip PayPoint din supermarketuri, creand astfel un prejudiciu de 50. 000 de euro, informeaa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2632 seconds )