Libnet.ro
UNICEF

11:45

Avertismentul unui oficial american din domeniul sanatatii. Ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna

Adevărul Adevărul,
Avertismentul unui oficial american din domeniul sanatatii. Ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna

Un oficial guvernamental american din domeniul sanatatii avertizeaza ca in lipsa unei reactii nationale fundamentate stiintific la epidemia de COVID-19 ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna. continuă pe Adevărul

Interpolul a dat curs unei solicitari a Marii Britanii si a emis o notita rosie pe numele sotiei unui diplomat american

Interpolul a emis o notita rosie, la solicitarea Regatului Unit, pe numele sotiei unui diplomat american acuzata de uciderea unui tanar intr-un accident rutier in Regatul Unit, un dosar care se afla la originea unor tensiuni intre Londra si Washington, a anuntat familia victimei, relateaza AFP.

Avertismentul unui specialist american: Ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna

Un specialist din sanatate al guvernului din Statele Unite avertizeaza ca in lipsa unei reactii nationale fundamentate stiintific la epidemia de COVID-19 ar putea urma cea mai neagra iarna din istoria moderna.

Avertismentul unui medic. Femeile la ovulatie si gravidele ar putea avea probleme cu accesul in cladiri dupa 15 mai, din cauza temperaturii

Femeile la ovulatie si gravidele in primul trimestru ar putea avea probleme cu accesul in cladiri dupa 15 mai, daca limita temperaturii pentru accesul in anumite incinte va fi de 37 grade Celsius - avertizeaza medicii.

Avertismentul unui primar care si-a scos orasul din mizerie:E absurd sa avem comune cu sub 100 de locuitori

Ioan Popa, unul dintre cei mai importanti primari ai PNL, care a reusit sa obtina rezultate extraordinare pentru un oras considerat mort din punct de vedere economic, trage un semnal de alarma serios pentru colegii sai de la Bucuresti.

Veniturile companiilor din industria auto ar putea scadea cu 40% din cauza crizei - analiza

O analiza efectuata de Boston Consulting Group asupra mai multor companii din acest sector din Romania arata un impact potential foarte mare: intr-un scenariu sever veniturile ar scadea chiar si cu 40%. Companiile din domeniul auto producatori de echipamente originaleOEM-uri, furnizori, dealeri) sunt mult mai bine pozitionate acum decat au fost in criza din 2008-2009, deoarece si-au imbunatatit fluxul de numerar, au marit capacitatea de utilizare, si-au schimbat portofoliile de produse pentru a raspunde cererii cumparatorilor si au instituit o disciplina mai mare prin stimulente de vanzare cu amanuntul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )