Libnet.ro
UNICEF

22:45

Avertismentul unui sociolog pentru cei care n-au votat: Du-te ACUM. Seara vor fi niste cozi mari

Hotnews Hotnews,
 Avertismentul unui sociolog pentru cei care n-au votat: Du-te ACUM. Seara vor fi niste cozi mari

Sociologul Barbu Mateescu, spune, in contextul cozilor care se consemneaza la foarte multe sectii din tara si strainatate, ca spre seara inghesuiala va fi si mai mare. continuă pe Hotnews

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Dacian Ciolos: Va fi un vot semnal pentru cei care conduc astazi Romania

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat duminica la Zalau ca votul la alegerile europarlamentare va reprezenta un semnal pentru cei care conduc astazi Romania si va avea un efect mult mai mare decat.

Romanii din diaspora se solidarizeaza, inaintea alegerilor: Soferi voluntari vor sa-i ajute pe cei care nu au cum sa ajunga la sectia de votare

Romanii din diaspora s-au mobilizat inaintea alegerilor europarlamentare si a referendumului privind justitia care vor avea loc duminica, mai multi soferi oferindu-se sa asigure transportul gratuit pentru cei care se afla la distante mari de sectiile de votare.

Emil Boc: Am VOTAT pentru cei care pot asigura parcursul european al Romaniei. ii indemn pe toti sa faca un efort. Deciziile majore in democratie se iau prin vot

Primarul orasului Cluj-Napoca, emil Boc, a fost duminica dimineata sa voteze. Edilul a declarat ca a pus stampila pe cei care pot asigura cu demnitate parcursul european al Romaniei. Am votat pentru.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci

Daniel Apostal a prezentat la Jurnalul de Economie,informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci. Acestia pot gasi intelegere chiar la banci, prin intermediul Centrului de.

Ministrul Andronescu: Am votat cu speranta ca cei care merg acolo ne vor reprezenta si vor sluji Romania

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei Nationale, a declarat, duminica, ca a votat cu speranta ca aceia care vor reprezenta Romania in Parlamentul European sa slujeasca tara asa cum trebuie, potrivit.

Alegeri europarlamentare: primul roman care a votat are un mesaj extrem de important pentru toti

La aceste alegeri europarlamentare, sectiile de votare au fost deschise la ora 7:00. Totusi, nu cei din Romania au fost primii care sa voteze, ci cativa romani din Noua Zeelanda. Unul dintre acestia are si un mesaj deosebit pentru toti ceilalti. La alegerile europarlamentare, romanii isi exprima votul cu privire la candidatii pe care tara [] .

Ei sunt PRIMII romani care au votat la alegerile de pe 26 mai! Imagini inedite postate de Ambasada Romaniei pentru Noua Zeelanda (FOTO)

Ambasada Romaniei pentru Noua Zeelanda a postat fotografii cu primii romani care au votat la alegerile de pe 26 mai, acolo unde cetatenii Romaniei din toata lumea sunt invitati sa-si exprime optiunea pentru no.

Constantin (Pro Romania): Acum avem ocazia cu totii cei care mergem la vot sa indreptam tot ce s-a intamplat rau in acesti doi ani si jumatate

Daniel Constantin, prim-vicepresedintele Pro Romania, a declarat, duminica, ca voteaza pentru Romania, pentru profesionisti aflati in functii importante in stat atat in tara, cat si peste hotare,.

Guvernul da ajutoare de 500.000 euro pentru cei care construiesc centre pentru varstnici

Guvernul va da ajutoare de minimis de 500. 000 de euro celor care construiesc centre de rezidenta pentru persoanele varstnice.

RWEA vrea program de reconversie profesionala pentru cei din zonele dependente de producerea energiei din carbune

Industria eoliana, prin Asociatia Romana pentru Energie Eoliana RWEA), propune un proiect ambitios de pregatire si reconversie profesionala pentru persoanele din zonele dependente de sectorul producerii energiei din carbune, a anuntat, ieri, RWEA, printr-un comunicat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )