Libnet.ro
UNICEF

11:00

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci

Antena3 Antena3,
Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci

Daniel Apostal a prezentat la Jurnalul de Economie,informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci. Acestia pot gasi intelegere chiar la banci, prin intermediul Centrului de. continuă pe Antena3

Ministrul Teodorovici, anunt pentru romanii care trimit bani din strainatate: ce schimbare pregateste pentru diaspora

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, promite beneficii pentru romanii care traiesc in strainatate. Acestia ar putea scapa de plata comisioanelor atunci cand trimit bani in tara. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca romanii care traiesc in afara tarii vor putea trimite bani in Romania fara sa mai plateasca si comisioane. Seful de la Finante [] .

Liviu Dragnea, proiect de lege pentru romanii care traiesc in comunitatile din tarile vecine: Le vom oferi oportunitatea sa angajeze mai usor in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta lansarea unui proiect de lege menit sa ajute angajatorii din Romania care nu au forta de munca, dar si pe romanii din comunitatile din tarile vecine, dornici sa.

Teodorovici: Romanii care lucreaza in strainatate vor transfera banii fara comisioane bancare. De cand se intampla asta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, la Frasin, ca romanii care traiesc in strainatate vor putea transfera banii in tara fara plata comisioanelor prin sucursale CEC Bank ce se vor.

Mesaj special transmis de Simona Halep inainte de Roland Garros, pentru cei care au criticat-o

Simona Halep va incepe turneul de la Roland Garros, din postura de detinatoare a titlului, o postura inedita pentru sportiva care a cazut acum pe locul 3 mondial. Simona a dezvaluit care a fost unul dintre.

Ce salarii au romanii care lucreaza in SEO

Piata de SEO din Romania este in plina dezvoltare, iar odata cu intelegerea acestui domeniu din partea clientilor si a majorarii bugetelor alocate, in ultimii ani au crescut si salariile, tendinta care are toate sansele sa se mentina, arata o analiza specializata in Search Engine Optimization.

Se dau bani de la stat! Romanii care vor primi ajutoare de urgenta

Guvernul a aprobat joi acordarea unor ajutoare de urgenta in valoare de 422. 700 de lei pentru 107 familii si persoane singure care se afla in situatii de necesitate sau situatii deosebite. La propunerea Min.

E OFICIAL! Romanii care vor lua zeci de mii de euro la PENSIE. Unde trebuie sa fie inscrisi

Pana la ajunge la varsta de pensionare, fiecare roman va strange cateva zeci de mii de euro la Pilonul II de pensii. Conform cifrelor oficiale, un angajat, care in 2008, atunci cand s-a infiintat Pilonul II, av.

Ce salarii au romanii care lucreaza in SEO si la ce nivel pot ajunge?

Piata de SEO din Romania este in plina dezvoltare, iar odata cu intelegerea acestui domeniu din partea clientilor si a majorarii bugetelor alocate, in ultimii ani au crescut si salariile, tendinta care are toate sansele sa se mentina.

Subventii europene de pana la 5.000 de euro pentru tulcenii care amenajeaza camere de gazduire pentru turisti

Tulcenii din 16 comunitati din nordul judetului pot primi cate 5. 000 de euro pentru amenajarea uneia dintre camerele din locuinta proprie, astfel incat aceasta sa fie inchiriata turistilor, aceasta trebuind insotita de o sala de masa si un grup sanitar.

[P] Premiera: un profesor din Oxford sustine un masterclass gratuit in Romania pentru cei care vor sa experimenteze o zi din sistemul educational britanic de top

Oxford, The City of Dreaming Spires Orasul Turnurilor de Vis), este renumit in intreaga lume pentru universitatea si istoria sa. Pentru mai mult de 800 de ani, a fost casa regalitatii si a intelectualilor din Marea Britanie. Orasul se mandreste cu o structura de invatamant public si privat de cel mai inalt nivel, de la scoli primare, pana la centre de educatie specializate, precum si alte institutii private de invatamant superior, pe langa celebra University of Oxford.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )