Libnet.ro
UNICEF

06:00

Avertizare ANM: Cod galben de ceata in mai multe localitati

B1 B1,
Avertizare ANM: Cod galben de ceata in mai multe localitati

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, vineri dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru judete din Salaj si Cluj, valabile in urmatoarele. continuă pe B1

Prognoza meteo: Cod galben de ceata in mai multe localitati

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, miercuri dimineata, doua atentionari nowcasting Cod galben de ceata pentru judete din Suceava si Cluj, valabile in urmatoarele.

Se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc in mai multe localitati din Dambovita

De miercuri pana in 15 septembrie, in noua localitati din judetul Dambovita se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, care isi desfasoara activitatea in interiorul cladirilor. Decizia a fost luata marti de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita.

Prognoza meteo: Cod galben de averse si atentionare de vant puternic in mai multe zone ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de averse si vant puternic pentru judete din Transilvania, Moldova si Muntenia,.

Arges: Situatia epidemiologica inregistreaza o evolutie favorabila. Cele mai multe scoli incep cursurile dupa scenariul verde

Cele mai multe institutii de invatamant din judetul Arges vor incepe cursurile, in 14 septembrie, cu toti elevii in banci. Peste o suta de unitati scolare au optat pentru un scenariu mixt, verde si galben, in timp ce 50 de scoli se afla in situatia de a-i chema pe elevi la cursuri dupa scenariul galben. in comuna Vedea, unde rata de infectare depaseste 3 la mia de locuitori, situatia inca se analizeaza.

Comisia Europeana vrea ca platformele online sa depuna mai multe eforturi in combaterea dezinformarii

La doi ani dupa ce au convenit asupra unui cod de bune practici autoreglementat pentru combaterea dezinformarii, Facebook, Google, Twitter si alte companii tech trebuie sa depuna mai multe eforturi pentru a deveni mai eficiente impotriva stirilor.

Mai multe cazuri de COVID-19 depistate in randul profesorilor din Vaslui. Elevii trebuie sa vina in continuare la ore daca scolile sunt in scenariul verde

Mai multe cazuri de coronavirus au fost descoperite in randul profesorilor din Vaslui, cu cateva zile inainte de inceperea scolii. Nu mai putin de 11 cadre didactice din judetul Vaslui sunt infectate cu.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Suceava, Prahova si Iasi Toate judetele au raportat noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 140 - continua sa fie in Capitala, in timpul ce Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore.

Negociatorul britanic David Frost: Marea Britanie si UE trebuie sa rezolve mai multe subiecte dificile, inainte de a incheia un acord comercial

Marea Britanie si Uniunea Europeana trebuie sa rezolve mai multe subiecte dificile, inainte de a incheia un acord comercial, a declarat joi negociatorul britanic David Frost, dupa ultima runda de discutii referitoare la relatiile viitoare dintre cele doua parti, transmite Reuters.

Mai multe angajate, agresate sexual de catre directorul institutiei publice in care lucrau

Directorul unei institutii publice din judetul Covasna este acuzat ca ar fi agresat sexual mai multe functionare. Barbatul isi chema angajatele in birou si le obliga sa intretina relatii sexuale cu el. Una.

Coronavirus in Romania: Cele mai multe cazuri, tot in Bucuresti. in doua judete au fost raportate doar cate 2 cazuri

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus au fost raportate, joi, tot in Bucuresti - 201. Urmeaza judetul Bacau, cu 82 de infectii in ultimele 24 de ore, si Timis - 69.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )