Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare ANM pentru Bucuresti: vreme racoroasa si vant puternic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Avertizare ANM pentru Bucuresti: vreme racoroasa si vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri o prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca vremea va fi racoroasa, iar vantul va atinge viteze la rafala de 55-65 km/h, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Mare atentie! Capitala si alte 18 judete sub cod galben de vant puternic. Viteza la rafala ajunge si la 75 kilometri pe ora

Capitala si 18 judete din sudul si estul tarii vor intra miercuri dimineata sub o atentionare Cod galben de vant puternic, cu viteze la rafala de pana la 75 km/h, valabila pe tot parcursul zilei,.

Cod galben de vant puternic pe litoralul romanesc

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a transmis informatia ca litoralul romanesc intra sub cod gablen de vant puternic.

UPDATE Avertizare meteo de vant puternic si cod portocaliu de inundatii in mai multe judete si in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de vant valabil miercuri, 1 mai, intre orele 10 si 21. Codul vizeaza 18 judete din sudul, sud-estul si sud-vestul tarii, inclusiv litoralul romanesc.

Cod galben de vant puternic. Populatia, sfatuita sa nu iasa in strada: recomandari ISU

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISU) recomanda oamenilor sa stea in casa sau in alte spatii acoperite, la adapost de furtuna, in conditiile in care vantul puternic continua sa faca ravagii in multe zone din tara.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )