Libnet.ro
UNICEF

14:45

Avertizare de calatorie pentru cetatenii romani. in ce tari persista transmiterea virusului Zika

Adevărul Adevărul,
Avertizare de calatorie pentru cetatenii romani. in ce tari persista transmiterea virusului Zika

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani ca Organizatia Mondiala a Sanatatii apreciaza ca transmiterea virusului Zika persista. in prezent, nu exista restrictii de calatorie in zonele in care se poate transmite virusul Zika. Cu toate aceste, femeile insarcinate sunt avertizate sa nu calatoreasca in aceste tari din cauza riscului crescut de malformatii congenitale la bebelusii care intra in contact cu virusul Zika. continuă pe Adevărul

O noua avertizare de calatorie pentru romanii care pleaca in Grecia: ploi torentiale, furtuni, vant in rafale si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, miercuri, o noua atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia. Pentru urmatorul interval de timp, serviciul local de meteorologie a emis o prognoza de vreme nefavorabila, respectiv ploi torentiale, furtuni, vant in rafale si grindina.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia. Ce pericol ii mai paste pe turisti, dupa ciclonul devastator

MAE aduce o noua avertizare pentru cei care doresc sa plece in concediu in Grecia sau se afla deja acolo. Ce informatii aduce Ministerul Afacerilor Externe pentru cetatenii romani? MAE, avertismente pentru turistii din Grecia Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca cetatenii romani care se afla deja in Grecia sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena, .

Furtunile se reintorc la Halkidiki. Avertizare de la MAE pentru turistii romani

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia o parte considerabila a acestei tari va fi afectata de ploi torentiale, furtuni, vant in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )