Libnet.ro
UNICEF

16:45

Furtunile se reintorc la Halkidiki. Avertizare de la MAE pentru turistii romani

Antena3 Antena3,
Furtunile se reintorc la Halkidiki. Avertizare de la MAE pentru turistii romani

Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia o parte considerabila a acestei tari va fi afectata de ploi torentiale, furtuni, vant in. continuă pe Antena3

O noua avertizare MAE pentru Grecia. Va fi urgie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca serviciul de meteorologie din Grecia a emis o prognoza de vreme nefavorabila pentru perioada 13-14 iulie 2019, respectiv ploi torentiale, furtuni si vant in.

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia. Mai multe regiuni sunt afectate de furtuni si ploi torentiale

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Serviciul local de Meteorologie a transmis situatia actualizata a zonelor afectate de vreme nefavorabila, respectiv ploi torentiale, furtuni, vant in rafale.

Avertizare MAE pentru romanii care sunt in Grecia: Prognoza de ploi torentiale si furtuni violente

Romanii care sunt in Grecia sunt averizati de Ministerul Afacerilor Externe ca, in Grecia, Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale, furtuni, vant in rafale pentru perioada 13 - 14 iulie 2019.

MAE, o noua atentionare pentru turistii romani din Grecia: RISC RIDICAT de producere a incendiilor de vegetatie in insula Rhodos

Dupa furtuna puternica ce a afectat pensinsula Halkidiki, Grecia este expusa riscului de incendii de vegetatie. Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, vineri, o atentionare de calatorie pentru Republica.

MAE, AVERTISMENT pentru turistii romani: Atentionare de calatorie in GRECIA. Cod ROSU de furtuna

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, joi, o atentionarede calatorie pentru Grecia, in conditiile in care Republica Elena este afectata de vreme severa. Autoritatile din Grecia au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2653 seconds )