Libnet.ro
UNICEF

07:45

Avertizare de calatorie pentru romanii care calatoresc in Italia. Ce se intampla in intreaga tara

Antena3 Antena3,
Avertizare de calatorie pentru romanii care calatoresc in Italia. Ce se intampla in intreaga tara

Ministerul de Externe a emis o avertizare de calatorie pentru romanii care calatoresc vineri, 8 martie, in Italia. in intreaga tara are loc greva generala care va afecta transporturile in comun, dar si c. continuă pe Antena3

Peste 600 de joburi, disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate

Peste 600 de joburi sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in strainatate. Cele mai multe locuri de munca sunt in Marea Britanie, Olanda si Spania.

Vesti bune pentru toti romanii care nu au timp sa mearga la stomatolog. Un dentist a gasit solutia salvatoare

Vesti bune pentru toti romanii care nu au timp sa mearga la stomatolog. Un dentist roman a gasit solutia salvatoare. in doar cateva minute, cu ajutorul unui scanner performant, cu o camera si un soft,.

Un nou program guvernamental pentru cei care vor sa isi ia casa

Romanii care vor sa beneficieze si de o prima de la stat de 250 de euro pe an in timp ce economisesc bani pentru locuinta vor putea accesa din nou programul guvernamental Bauspar, prin bancile pentru locuinte BC.

LOVITURA fara PRECEDENT pentru cei care LOCUIESC la BLOC! S-A VOTAT! De acum inainte vor trebui sa SUPORTE CONSECINTELE!

Schimbare uriasa pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Fiecare va trebui sa respecte un regulament, altfel o sa suporte consecintele. Administratorii vor fi obligati sa afiseze regulamentul blocului,.

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. Indicele Robor la 3 luni a scazut la 3,11%

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut vineri cu 0,02 puncte procentuale fata de valoarea de joi, pana la 3,11% pe an,.

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. Indicele Robor la 3 luni a scazut la 3,22%, cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut marti cu 0,04 puncte procentuale fata de valoarea de luni, pana la 3,22% pe an,.

Business report: Primaria care ofera vacanta la tombola pentru cei care-si platesc taxele la timp; Bancile europene strang cureaua pentru a finanta investitiile in domeniul respectarii normelor; Cum e anulat neoficial programul Rabla: doar cu ITP si domi

Metroul de Otopeni: Guvernul ar putea lua bani de la BERD pentru sectiunea nefinantata de UE API. ectiunea de la Baneasa pana la Aeroportul Otopeni a Magistralei 6 va fi construita cu fonduri. Ratingurile Romaniei si cele ale vecinilor: De ce stam rau in ciuda unei cresteri economice mari. Ratingurile acordate Romaniei de cele trei mari agentii de specialitate sunt cele mai slabe din regiune.

TRIMISUL SUA IN VENEZUELA ANUNTA: Noi sanctiuni pentru bancile care il sustin pe Maduro

Reprezentantul special al SUA pentru Venezuela, Elliot Abrams, a afirmat, astazi, ca Washingtonul va extinde sanctiunile asupra tarii sud-americane, scrie Reuters.

Ciolos, avertisment pentru cei care ii ataca partidul

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat astazi, la Targu Jiu, ca ii va chema in instanta pe oamenii care fac afirmatii nefondate la adresa partidului, el punctand faptul ca, de cateva saptamani, de la inregistrarea formatiunii politice, au fost lansate o serie de atacuri si acuze care nu au niciun fundament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )