Libnet.ro
UNICEF

06:15

LOVITURA fara PRECEDENT pentru cei care LOCUIESC la BLOC! S-A VOTAT! De acum inainte vor trebui sa SUPORTE CONSECINTELE!

B1 B1,
LOVITURA fara PRECEDENT pentru cei care LOCUIESC la BLOC! S-A VOTAT! De acum inainte vor trebui sa SUPORTE CONSECINTELE!

Schimbare uriasa pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Fiecare va trebui sa respecte un regulament, altfel o sa suporte consecintele. Administratorii vor fi obligati sa afiseze regulamentul blocului,. continuă pe B1

Business report: Primaria care ofera vacanta la tombola pentru cei care-si platesc taxele la timp; Bancile europene strang cureaua pentru a finanta investitiile in domeniul respectarii normelor; Cum e anulat neoficial programul Rabla: doar cu ITP si domi

Metroul de Otopeni: Guvernul ar putea lua bani de la BERD pentru sectiunea nefinantata de UE API. ectiunea de la Baneasa pana la Aeroportul Otopeni a Magistralei 6 va fi construita cu fonduri. Ratingurile Romaniei si cele ale vecinilor: De ce stam rau in ciuda unei cresteri economice mari. Ratingurile acordate Romaniei de cele trei mari agentii de specialitate sunt cele mai slabe din regiune.

Metrorex vrea sa dezvolte o aplicatie pentru utilizatori care sa ofere informatii despre mersul trenurilor

Metrorex vrea sa dezvolte o aplicatie care va transmite in timp real informatii despre mersul trenurilor si va notifica utilizatorii despre modificarile calatoriilor, potrivit unui comunicat emis de companie.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )