Libnet.ro
UNICEF

20:15

Avertizare de ceata pentru judetele Botosani, Iasi,Vaslui si Suceava.

România Liberă România Liberă,
Avertizare de ceata pentru judetele Botosani, Iasi,Vaslui si Suceava.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o avertizare nowcasting de ceata pentru judetele Botosani, Iasi ,Vaslui si Suceava, valabila pana la ora 9. 15, potrivit Agerpres. Conform avertizarii, postate pe site-ul ANM, in cele patru judete, pe arii relativ extinse, se va semnala ceata, cu vizibilitatea redusa sub 200 metri, izolat sub 50 metri. Avertizarile de fenomene periculoase imediate nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore. continuă pe România Liberă

Avertizare nowcasting de ceata pentru judetele Harghita, Brasov, Covasna si Sibiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o avertizare nowcasting de ceata pentru judetele Harghita, Brasov, Covasna si Sibiu, valabila pana la ora 11:00. Potrivit avertizarii, in cele patru judete, pe arii relativ extinse, se va semnala ceata, care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 metri si izolat sub 50 metri.

Avertizare de ceata pentru judetele Harghita si Alba

Meteorologii au emis vineri dimineata o avertizare de ceata pentru judetele Harghita si Alba, unde vizibilitatea va fi sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Potrivit avertizarii nowcasting emise de ANM,.

Avertizare de ceata pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis duminica dimineata o avertizare de cod galben de ceata pentru judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Neamt si Harghita, unde vizibilitatea va fi sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Avertizare de CEATA pentru mai multe judete din tara.

Meteorologii au anuntat ceata pentru mai multe judete din centrul tarii. Avertizarea este valabila intre orele 8. 00 si 11. 00 pentru dimineata de sambata, potrivit Realitatea. net. In zonele joase si drumurile nationale din judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba se va semnala: Ceata, care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m, izolat sub 50 m.

Avertizare de ceata pentru judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba

Meteorologii au emis sambata cod galben de ceata pentru mai multe judete din centrul tarii. Avertizarea este valabila pana la ora 11. 00 si vizeaza judetele Harghita, Covasna, Mures, Brasov si Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )