Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertizare de ceata pentru mai multe judete din tara, inclusiv Bucuresti si A2, DN1, E85

B1 B1,
Avertizare de ceata pentru mai multe judete din tara, inclusiv Bucuresti si A2, DN1, E85

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare nowcasting de ceata, pentru mai multe judete, printre care si Capitala, valabila intre orele 7:25-11:00. Astfel, in judetele Teleorman, Giurgiu, Buzau,. continuă pe B1

Avertizare de ceata in Bucuresti si mai multe judete din jumatatea de est a tarii

Meteorologii au avertizat ca luni, pana la ora 11. 00, in Bucuresti si in mai multe judete din jumatatea de est a tarii va fi ceata, care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri si local sub 50 de metri.

Descinderi la mai multe cimitire din capitala

Politia verifica firmele care ofera servicii funerare, proprietarii de cimitire fiind suspectati de evaziune.

Rovana Plumb: Ne luptam sa gasim finantare pentru cat mai multe lucrari de protejare in fata calamitatilor naturale

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, cu ocazia Zilei Internationale pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, ca autoritatile incearca sa gaseasca finantare pentru cat mai multe lucrari.

Cel mai mare spital de copii din tara, in pragul colapsului. Unitatea sanitara cere ajutor

Cel mai mare spital de copii din tara, Grigore Alexandrescu din Bucuresti, este la un pas de colaps. Unitatea medicala cere donatii, pentru a-si putea plati medicamentele si utilitatile. intr-un mail trimis.

Cel mai mare spital de copii din tara, in pragul colapsului. Unitatea sanitara cere donatii, ca sa-si plateasca medicamentele

Cel mai mare spital de copii din tara, Grigore Alexandrescu din Bucuresti, este la un pas de colaps. Unitatea medicala cere donatii, pentru a-si putea plati medicamentele si utilitatile. intr-o scrisoare.

ANAF: Tot mai multe firme - datoare la stat

Parvan: Odata ce creditul bancar este blocat, iar situatia economica este asa cum este, companiile apeleaza la creditul fiscal pentru a se finanta * Blanculescu: S-a creat un fenomen in piata - marii antreprenori nu-si platesc nici jumatate din obligatiile financiare catre subcontractori, care, astfel, sunt pusi in situatia sa nu-si achite datoriile la stat Tot mai multe firme de la noi nu-si mai platesc datoriile catre stat, apeland, astfel, la creditul fiscal, a declarat, ieri, Mihail Constantin, vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), adaugand ca s-a revenit, astfel, la tendinta inregistrata cu precadere in anii 1997-1998.

Arad. Mai multe ambulante au preluat 23 de elevi care acuza dureri abdominale, specifice unei intoxicatii

Mai multe ambulante au preluat, duminica-dupa-amiaza, 23 de elevi care stau intr-o scoala speciala din judetul Arad, dupa ce acestia au acuzat, dureri abdominale si alte simptome specifice unor intoxicatii.

Sima sustine ca a pierdut banii clientilor. I-am trimis presedintelui Basescu mai multe materiale despre criza

Update 10. 50 - BrokerulCristian Sima ataca, intr-o alta scrisoare, mai multe persoane publice si spune ca i-a trimis presedintelui TraianBasescu mai multe materiale despre criza. La sfarsit i-am.

Cristian Sima: Sunt in Islanda, am plecat de frica din tara

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a sustinut vineri seara intr-o emisiune TV, unde a intrat in direct, ca este in Reykjavik Islanda) si ca a plecat de frica din tara, intrucat i s-ar fi.

Topul celor mai ostile stadioane din lume. Turcii au doua in primele zece

Cand vine vorba de al 12-lea jucator, in speta publicul, sunt locuri in lume unde indiferent de numele si palmaresul adversarului intalnit suporterii aduc iadul pe pamant pentru 90 de minute punand in scena un adevarat infern pentru echipa vizitatoare. Accesati aceasta pagina pentru a vedea un top al celor mai ostile stadioane din lume. Turcii au doua, insa din fericire pentru nationala Romaniei printre acestea nu se afla si Sukru Saracoglu, arena care gazduieste meciul de vineri seara.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )