Libnet.ro
UNICEF

20:00

Topul celor mai ostile stadioane din lume. Turcii au doua in primele zece

Online Sport Online Sport,
Topul celor mai ostile stadioane din lume. Turcii au doua in primele zece

Cand vine vorba de al 12-lea jucator, in speta publicul, sunt locuri in lume unde indiferent de numele si palmaresul adversarului intalnit suporterii aduc iadul pe pamant pentru 90 de minute punand in scena un adevarat infern pentru echipa vizitatoare. Accesati aceasta pagina pentru a vedea un top al celor mai ostile stadioane din lume. Turcii au doua, insa din fericire pentru nationala Romaniei printre acestea nu se afla si Sukru Saracoglu, arena care gazduieste meciul de vineri seara. continuă pe Online Sport

Vaduva alba, cea mai periculoasa FEMEIE din lume. Face parte din Al Qaeda si e pe lista celor mai sangerosi teroristi

Nu numai barbatii figureaza pe lista celor mai cautati teroristi din lume, ci si o femeie, pe care membrii retelei Al Qaeda au numit-o Vaduva Alba. Samantha Lewthwaite, de origine britanica si fiica unui.

Dacia, Rompetrol Rafinare si Renault, in topul celor mai mari exportatori romani in primul semestru

Automobile Dacia, Rompetrol Rafinare si Renault Industrie Roumaine se regasesc in topul celor mai mari exportatori romani in primul semestru al anului in curs, potrivit datelor de la Institutul National de.

Tuca, Zbarcea Asociatii, locul al treilea in topul celor mai inovatoare firme de avocatura

Tuca, Zbarcea Asociatii s-a clasat pe locul al treilea in topul celor mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala, potrivit raportului Financial Times Innovative Lawyers.

Cel mai ravnit barbat din lume a suferit o schimbare de look radicala

Brad Pitt, unul dintre cei mai ravniti barbati din lume, a pozat intr-un pictorial inedit pentru revista Interview Magazine. Actorul isi promoveaza cel mai recent film, Killing them softly in regia.

Seamana cu o piatra, dar e cel mai veninos peste din lume. Stone Fish te poate ucide in cateva ore

Vacantele exotice sunt pe placul tuturor. in Caraibe insa, un peste extrem de periculos iti poate transforma distractia intr-un chin. Synanceia, cel mai veninos peste din lume, se camufleaza intr-o piatra.

Topul celor mai mari rivalitati intre coechipierii din Formula 1

Racirea relatiilor intre Lewis Hamilton si Jenson Button, coechipieri la McLaren-Mercedes pentru ultimele cinci curse ale sezonului, readuce in discutie rivalitatea existenta intre colegii de echipa de-a lungul istoriei Formulei 1. Si nu au fost deloc putine duelurile interne. Vedeti mai jos un top 5 al celor mai aprige rivalitati intre coechipieri.

Cea mai mica antena din lume ar putea revolutiona telefonia mobila

Sofant Technologies a dezvaluit cea mai mica antena de receptie, o inovatie tehnologica cu o suprafata de 4 milimetri patrati, despre care compania sustine ca va revolutiona preformantele smartphone-urilor,.

Volkswagen Jetta Hybrid, cel mai rapid hibrid din lume la Bonneville

Modelul Volkswagen Jetta Hybrid a atins doua recorduri mondiale la Boneville, autoturismul fiind desemnat atat cel mai rapid hibrid, cu o viteza de 301 km/h, cat si cea mai rapida masina de productie echipata cu un motor mai mic de 1. 5 litri.

Vezi topul celor mai mari centre financiare din lume.

Londra a urcat de pe locul al saselea pe cel de-al doilea intr-un top al centrelor financiare realizat de PricewaterhouseCoopers, in care New York-ul ocupa prima pozitie, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax. Ascensiunea Londrei a avut loc dupa ce firma de consultanta a luat in considerare conexiunile internationale ale capitalei britanice. Influenta economica a Londrei, usurinta de a face afaceri, inovatiile si atractivitatea de a fi o poarta internationala de acces compenseaza evolutia .

Faze Tari: Maicuta filmata in timp ce pacatuia grav! Imaginile care au indignat Biserica; A murit cea mai batrana femeie din lume! Vezi care a fost secretul longevitatii ei; Sa vezi si sa nu crezi! Ele sunt ratele care se tem de apa!

Prezentatoarea unei emisiuni de teleshopping a lesinat in direct. Reactia colegului ei de platou este incredibila. Cassie Slane, prezentatoarea unei. Isi pune sotia sa doarma cu lupii. Fericire mare pentru Shaun Ellis, cunoscut sub numele de Omul-Lup, pentru ca si-a gasit in sfarsit o sotie. El traieste de aproape.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )