Libnet.ro
UNICEF

14:01

Avertizare cod galben de ceata pentru noua judete si Capitala

B1 B1,
Avertizare cod galben de ceata pentru noua judete si Capitala

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru noua judete si Bucuresti, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea este valabila intre orele 23:00. continuă pe B1

Avertizare cod galben de ceata pentru patru judete si autostrada A2

Meteorlogii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru patru judete si autostrada A2, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Avertizarea a intrat in vigoare la ora.

Cod galben de ceata pentru patru judete, pana la ora 23:00

Meteorologii au emis, in aceasta seara, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata, valabila pana la ora 23:00 pe arii extinse in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi si local in judetul Ialomita, inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrada A2.

UPDATE. Cod galben de ceata in noua judete si Capitala.

UPDATE: Noua judete si Capitala se afla sub cod galben de ceata, conform B1. ro. Avertizarea, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, este valabila intre orele 23:00 si 05:00. Sunt vizate judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti mai ales zona preoraseneasca) si sudul judetelor Arges, Dambovita si Prahova; inclusiv drumurile nationale si europene aferente si autostrazile A1, A2 si A3. Se va semnala ceata ce determina scaderea .

UPDATE. METEO. Ceata, in opt judete si A2. Vant, la munte.

A fost emisa avertizare cod galben de ceata pentru judetele Calarasi si Teleorman, inclusiv drumurile nationale si europene aferente. Vizibilitatea va scadea sub 50 de metri. Totodata, pana la ora 13. 00, este cod galben de ceata pe spatii extinse in judetele Bacau, Vrancea si Galati si local in judetul Neamt, inclusiv drumurile nationale si europene. In zonere respective se vor semnala ceata, vizibilitate redusa sub 200 m, izolat 50 m, izolat burnita si chiciura. --- Meteorologii .

METEO Cod galben de ceata pentru Bucuresti si mai multe judete din tara

Capitala si mai multe judete din tara se afla, vineri dimineata, sub Cod galben de ceata care va determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 de metri. De asemenea, se circula greu si pe A1, A2 si A3. Specialistii au anuntat ca maximele de astazi vor ajunge pana la 11 grade Celsius.

METEO Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari de Cod galben de ceata care va determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 de metri. Specialistii au anuntat ca maximele de astazi vor ajunge pana la 11 grade Celsius.

UPDATE Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari de Cod galben de ceata care va determina scaderea vizibilitatii izolat sub 50 de metri. Specialistii au anuntat ca maximele de astazi vor ajunge pana la 11 grade Celsius.

Cod galben de ceata in Bucuresti, Ilfov si Ialomita

Capitala si judetele Ilfov si Ialomita sunt, miercuri dimineata, sub avertizare cod galben de ceata, pe drumurile nationale si pe autostrada A2 vizibilitatea fiind redusa local sub 200 de metri si izolat sub.

Cod galben de ceata si burnita in cinci judete.

Meteorologii au emis, joi dimineata, cod galben de ceata pentru cinci judete. Conform ANM, sunt afectate judetele Olt, Dolj, Gorj, Valcea si Mehedinti inclusiv drumurile nationale si europene aferente si municipiile Slatina, Caracal, Craiova, Rm. Valcea, Tg. Jiu si Dr. Tr. Severin. In aceste zone se va semnala ceata ce determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m si burnita.

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis avertizari de cod galben de ceata si burnita pentru cinci judete din tara.

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )