Libnet.ro
UNICEF

06:45

Avertizare hidrologica cod galben de inundatii pe rauri din mai multe judete

Adevărul Adevărul,
Avertizare hidrologica cod galben de inundatii pe rauri din mai multe judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o atentionare Cod galben de inundatii pentru bazinele raurilor Viseu, Iza, Somesul Mare, Mures, Siret si Prut, valabila pana duminica, la ora 14:00. continuă pe Adevărul

Avertizare hidrologica: Specialistii au emis cod galben de inundatii pe raul Ialomita

Hidrologii au emis, joi, o noua avertizare Cod galben de inundatii ce vizeaza noua bazine hidrografice de pe raza a 15 judete, valabila pana vineri dupa-amiaza. Atentionarea cuprinde si judetul Ialomita.

ALERTA Cod galben de ploi si fulgere in Capitala si mai multe judete din tara

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emis atentionare de Cod galben de ploi pentru Capitala si alte trei judete.

VREMEA. Un nou avertisment de la meteorologi. Cod galben de furtuni si ploi abundente in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu o noua avertizare de ploi abundente in 12 judete. ANM a anuntat cod galben de vijelie si ploi torentiale in judetele Maramures, Satu-Mare, Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud,.

Cod Galben de vant si grindina in orele urmatoare

Dupa informarea conform careia vremea capricioasa va continua, in judetul Olt, cel putin pana vineri, meteorologii au emis si o atentionare Cod Galben, valabila miercuri, 15 mai 2019.

Avertizare meteo pentru Dambovita. Este cod galben de ploi abundente, vijelii si grindina

Meteorologii au emis o atentionare Cod galben de ploi abundente, chiar torentiale, intensificari ale vantului, descarcari electrice, vijelii si grindina, valabila pana vineri dimineata, in 12 judete din sudul tarii. De altfel, vor fi ploi si vant puternic in intreaga tara, pana duminica dimineata.

Ceata in sudul tarii. Care sunt localitatile afectate de avertizarea Cod Galben

Meteorologii au emis in aceasta dimineata o avertizare Cod Galben de ceata valabil joi-dimineata, 16 mai 2019, mentionand ca vizibilitatea va fi redusa in mai multe judete din sudul tarii.

Furtunile pun stapanire pe tara: Cod galben emis de meteorologi pentru 16 judete (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi in cantitati insemnate si instabilitate atmosferica accentuata pentru 16 judete de sambata, ora 12, pana duminica, la.

ALERTA METEO Furtuni in toata tara, pana marti. Cod Galben de vijelii si ploi puternice in Moldova, pana duminica dimineata

Vremea continua sa fie foarte urata, cel putin pana marti, la nivelul intregii tarii, in timp ce Moldova se va afla sub o avertizare cod galben de vijelii si ploi puternice de sambata de la pranz pana duminica dimineata.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod galben de furtuna pentru Bucuresti si mai multe judete ale tarii. Cod Galben Valabil de la :17-05-2019 ora 14:25pana la :17-05-2019 ora 15:30 In zona :Mun.

ANM a emis un nou cod galben de furtuni. Cat dureaza si ce zone sunt afectate

Vremea rea se intoarce in mai multe zone din tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dimineata, un nou cod galben de ploi, furtuni si vijelii. ANM a emis un cod galben de vreme rea pentru a doua parte a zilei de miercuri. Acesta intra in vigoare la ora 14:00 si expira la ora [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )