Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cod galben de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Cod galben de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod galben de furtuna pentru Bucuresti si mai multe judete ale tarii. Cod Galben Valabil de la :17-05-2019 ora 14:25pana la :17-05-2019 ora 15:30 In zona :Mun. continuă pe Antena3

ALERTA Cod galben de ploi si fulgere in Capitala si mai multe judete din tara

Autoritatea Nationala de Meteorologie a emis atentionare de Cod galben de ploi pentru Capitala si alte trei judete.

Alerta Meteo: Cod galben de furtuna pentru sapte judete pana joi seara

Autoritatea Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de cod galben care incepe miercuri, la ora 14 si se termina joi, la ora 22.

Cod Galben de vijelii in Bucuresti, pana la 15:30

Un Cod Galben de vijelii este in vigoare pana la ora 15:30 pentru Bucuresti, unde se vor semnala averse ce vor cumula 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni.

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii pentru sapte judete ale tarii

Meteorologii au emis un noua atentionare de cod galben de averse si descarcari electrice pentru sapte judete si pentru zonelede munte aferente a altor cinci judete. Sub cod galben.

Alerta meteo: Cod galben de ploi si vijelii pentru 12 judete ale tarii

Meteorologii au emis un noua atentionare de cod galben de averse si descarcari electrice pentru sapte judete si pentru zonelede munte aferente a altor cinci judete. Sub cod galben.

FURTUNA puternica in Bucuresti. ANM a emis COD GALBEN

Meteorologii au emis un cod nowcasting de furtuna in Bucuresti. Se vor semnala averse ce vor cumula 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, dar si intensificari de scurta.

Cod galben de ploi in sapte judete, pana la ora 10.00; in intreaga tara continua precipitatiile si vijeliile, pana vineri

Sapte judete din zona de sud-vest a tarii sunt, miercuri, sub atentionare cod galben, pana la ora 10. Ploi, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, vor fi si in restul tarii, pana vineri.

Ceata in sudul tarii. Care sunt localitatile afectate de avertizarea Cod Galben

Meteorologii au emis in aceasta dimineata o avertizare Cod Galben de ceata valabil joi-dimineata, 16 mai 2019, mentionand ca vizibilitatea va fi redusa in mai multe judete din sudul tarii.

Cod rosu de inundatii, in mai multe judete: apele au produs pagube uriase

Mai multe cursuri de apa din judetele Bistrita Nasaud si Maramures sunt vizate de un cod rosu de inundatii. Pompierii au fost chemati deja sa intevina in mai multe zone. Este cod rosu de inundatii pe mai multe rauri din judetele Bistrita Nasaud si Maramures, Hidrologii sustin ca joi dimineata se pot producecresteri rapide de [] .

Avertizare meteo: Vin fenomene extreme. Intra in vigoare un nou Cod Galben

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca intra in vigoare un nou cod galben valabil in intervalul14 mai, ora 15 17 mai, ora 10. Fenomene vizate: manifestari de instabilitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )