Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avertizare meteo: Cod galben de ploi si vant, incepand de marti seara

România Liberă România Liberă,
Avertizare meteo: Cod galben de ploi si vant, incepand de marti seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, cantitati de apa importante si intensificari ale vantului, care va fi in vigoare de marti, incepand cu ora 22. 00, si pana miercuri, ora 22. continuă pe România Liberă

Cod galben de furtuni si ploi torentiale incepand de marti seara, in mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie e emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, cantitati de apa importante si intensificari ale vantului, atentionarea fiind valabila timp de 14 de ore, incepand de marti ora 22.

Alerta de ploi torentiale si vant: 16 judetete si Capitala, sub cod galben (VIDEO)

Capitala, alaturi de alte 16 judete, se afla sub cod galben de vant si ploi torentiale, potrivit B1 TV. Avertizarea meteorologica de vreme extrema intra in vigoare de marti seara, de la orele.

Cod galben de furtuni pentru Bucuresti si 16 judete din tara

Capitala si 16 judete din jumatatea de sud a tarii se afla, de marti seara si pana miercuri seara, sub Cod galben de furtuni.

Cod galben de furtuni, valabil din aceasta seara

Va fi cod galben de furtuni, valabil din aceasta seara, de la ora 22:00, pana maine seara. Este o atentionare care vizeaza mai multe judete din sudul tarii si Bucurestiul, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )