Libnet.ro
UNICEF

11:00

Avertizare meteo: Cod galben de vant puternic in mai multe judete, in urmatoarele ore

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo: Cod galben de vant puternic in mai multe judete, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri seara mai multe atentionari cod galben de vant puternic, valabile in urmatoarele ore. Potrivit meteorologilor, pana la ora 1. continuă pe Antena3

Avertizare meteo: Cod galben de ploi si vant, incepand de marti seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, cantitati de apa importante si intensificari ale vantului, care va fi in vigoare de marti, incepand cu ora 22. 00, si pana miercuri, ora 22.

Avertizare meteo: Cod galben de furtuna, in patru judete

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, o atentionare nowcasting cod galben de furtuna pentru judetele Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi, valabila pana la ora 14.

METEO: Cod galben de vant puternic in 13 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri seara mai multe atentionari Cod galben de vant puternic, valabile in urmatoarele ore, in 13 judete din centrul, sudul si estul tarii precum si in zona Dobrogei.

Cod galben de vant puternic si averse, in sud-estul tarii

Meteorologii au emis, miercuri dimineata, o atentionare nowcasting Cod Galben de vant puternic si averse, valabila in urmatoarele cinci ore in judetele Constanta si Tulcea. Conform.

Avertizari meteo de vreme rea. Capitala si mai multe judete din tara se afla sub Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni valabil pentru Bucuresti si pentru 16 judete din tara. De asemenea, specialistii au emis si mai multe avertizari nowcasting de Cod galben de vant.

ANM: Noi avertizari de cod galben de vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, doua noi atentionari nowcasting cod galben de vant puternic pentru judetele Dolj, Mehedinti, Vaslui, Galati, Vrancea si estul judetului Bacau, care sunt in vigoare pana la ora 16.

Cod Galben de inundatii in Dambovita

Hidrologii au emis o avertizare de cod galben de inundatii, valabila pana in aceasta seara la ora 22. Bazinele hidrografice afectate sunt Jiu, Olt, Vedea, Neajloc, Sabar, Ialomita, Buzau si Putna.

Alerta de ploi torentiale si vant: 16 judetete si Capitala, sub cod galben (VIDEO)

Capitala, alaturi de alte 16 judete, se afla sub cod galben de vant si ploi torentiale, potrivit B1 TV. Avertizarea meteorologica de vreme extrema intra in vigoare de marti seara, de la orele.

Cod galben de furtuni, valabil din aceasta seara

Va fi cod galben de furtuni, valabil din aceasta seara, de la ora 22:00, pana maine seara. Este o atentionare care vizeaza mai multe judete din sudul tarii si Bucurestiul, informeaza.

Cod galben de furtuni si ploi torentiale incepand de marti seara, in mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie e emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, cantitati de apa importante si intensificari ale vantului, atentionarea fiind valabila timp de 14 de ore, incepand de marti ora 22.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )