Libnet.ro
UNICEF

10:00

AVERTIZARE METEO: Cod galben de vant puternic in mai multe localitati

B1 B1,
AVERTIZARE METEO: Cod galben de vant puternic in mai multe localitati

In localitati din judetele Sibiu, Caras-Severin si Timis a fost emis un cod galben de vant puternic valabil luni dimineata. Astfel, potrivit meteorologilor, pana la 12:00, in localitatile din Sibiu,. continuă pe B1

Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic, valabile in orele urmatoare, in localitati din judetele Sibiu, Caras-Severin si.

Cod galben de vant in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o serie de avertizari Cod galben de vant puternic pentru mai multe judete din tara.

Alerta meteo! Cod galben de vijelii si grindina. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea, valabila pentru mai multe judete din tara. Atentionarea este valabila pana la ora 10:30. Va fi.

METEO. Alerta de la meteo pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o atentionare nowcasting de vant puternic pentru sase judete din zona Moldovei, valabila pana la ora 16:30. Potrivit meteorologilor, in.

Hidrologii au actualizat avertizarile de cod galben si portocaliu de inundatii vizand sectorul romanesc al Dunarii

Hidrologii au actualizat vineri avertizarile de cod galben si portocaliu de inudatii vizand sectorul romanesc al Dunarii si au ridicat avertizarea hidrologica pe partea in aval de Sucursala Hidrocentrale Portile de Fier Calafat. Va fi, insa, cod galben de inundatii pana la sfarsitul lunii in zece judete, iar in cinci judete va fi cod portocaliu.

Hidrologii au actualizat avertizarile de cod galben si portocaliu de inundatii vizand sectorul romanesc al Dunarii

Hidrologii au actualizat vineri avertizarile de cod galben si portocaliu de inudatii pentru sectorul romanesc al Dunarii. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA), a fost ridicata avertizarea de inundatii de pe sectorul romanesc al Dunarii, aval de Sucursala Hidrocentrale Portile de Fier Calafat.

SUA si aliatii sai au atacat mai multe tinte din Siria

Statele Unite, Marea Britanie si Franta au bombardat, in noaptea de vineri spre sambata, mai multe obiective guvernamentale situate pe teritoriul Siriei. Miscarea celor trei state vine in semn de raspuns la.

HOROSCOPUL ZILEI 16 APRILIE. Taurii platesc astazi mai multe datorii

HOROSCOPUL ZILEI 16 APRILIE Berbec Esti pregatit mental si psihic sa pornesti o aventura noua. Poate te bate gandul sa incepi o afacere, sa iti schimbi serviciul, sa te apuci de studiat un nou domeniu, deci ce mai.

Barbatul din Bucuresti arestat preventiv dupa ce a incendiat mai multe masini din Sectorul 1 a mai incendiat in aceeasi noapte un alt autoturism din Sectorul 6

Barbatul din Bucuresti arestat preventiv dupa ce a incendiat opt masini din Sectorul 1 a mai incendiat in aceeasi noapte un alt autoturism din Sectorul 6. Procurorii au extins actiunea penala in cazul acestuia pentru distrugere in forma agravata. El a mai dat foc unei pubele de gunoi de pe Soseaua N. Titulescu din Sectorul 1, distrugand in acelasi timp partial si izolatia blocului, spun procurorii.

Loredana Chivu a incercat sa se sinucida? Vedeta tv ar fi inghitit mai multe somnifere

Loredana Chivu ar incercat sa se sinucida, prin ingerarea mai multor somnifere, in timp ce se afla la adresa de domiciliu din orasul Popesti Leordeni, judetul Ilfov, sustin surse judiciare citate de Antena.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )