Libnet.ro
UNICEF

15:46

Avertizare meteo: Furtuni, grindina si descarcari electrice, in toata tara, de sambata pana luni seara

Adevărul Adevărul,
Avertizare meteo: Furtuni, grindina si descarcari electrice, in toata tara, de sambata pana luni seara

Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) avertizeaza ca incepand de sambata, ora 13. 00, vremea se strica in toata tara. Averizarea meteo, care anunta averse ce pot avea si caracter torential, descarcari electrice violente, intensificari temporare ale vantului si grindina, in toate judetele tarii, este valabila pana luni, 15 iulie, la ora 21. continuă pe Adevărul

Prognoza speciala pentru Capitala: De duminica, averse, descarcari electrice. Minime de 15-16 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca, incepand de duminica, vremea va deveni instabila si se vor inregistra averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, relateaza Mediafax.

VIDEO Italia, lovita de furtuni. Grindina de marimea unei portocale in Pescara, tornada la Milano Marittima

Vremea este in mod evident capricioasa in ultima vreme . Dupa inundatiile majore din Washington sau Spania din ultimele zile, Italia a fost afectata de furtuni violente miercuri. Grindina cu bucati de gheata de marimea unei portocale a bombardat Pescara, apoi, o furtuna cu ploi diluviene a inundat orasul de la Adriatica.

Informare meteo: Instabilitate atmosferica pana luni seara in toata tara

Meteorologii au emis sambata o informare meteo de instabilitate atmosferica si cantitati insemnate de apa, valabila de pe 13 iulie, ora 13. 00, pana luni, la ora 21.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )