Libnet.ro
UNICEF

21:15

Avertizare meteo: Ploi abundente, furtuni si grindina pana miercuri, 22 iulie

Adevărul Adevărul,
Avertizare meteo: Ploi abundente, furtuni si grindina pana miercuri, 22 iulie

Instabilitatea atmosferica accentuata anunta meteorologii si in urmatoarele doua zile. Pana luni seara, ora 21. 00, Baraganul se afla sub cod galben de vreme rea, iar de marti, furtunile si ploile vor pune stapanire pe toata tara. continuă pe Adevărul

Directorul ANM anunta o noua avertizare de ploi puternice si vijelii: Vorbim de o perioada de instabilitate atmosferica accentuata!

Directorul ANM a intervenit in direct prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre cea mai noua avertizare meteo de ploi puternice si vijelii. Elena Mateescu a spus ca pana miercuri vom avea parte de o perioada de instabilitate atmosferica accentuata.

Prognoza meteo pentru perioada 20 iulie - 17 august. Cand sunt anuntate ploi abundente si vreme rece

Vremea va fi mai racoroasa in urmatoarele doua saptamani, iar precipitatiile vor fi din abundenta, potrivit prognozei meteo emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Apoi, vremea ar urma sa revina la normal.

Avertizare meteo: Cod portocaliu si cod galben de instabilitate atmosferica. Zonele afectate

ANM a emis, luni dimineata, avertizari de instabilitate atmsoferica, mai exact cod portocaliu pentru mai multe judete din nord-estul tarii si cod galben in sud, est si zona Dobrogei, valabile pana la ora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )