Libnet.ro
UNICEF

05:00

Prognoza meteo pentru perioada 20 iulie - 17 august. Cand sunt anuntate ploi abundente si vreme rece

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru perioada 20 iulie - 17 august. Cand sunt anuntate ploi abundente si vreme rece

Vremea va fi mai racoroasa in urmatoarele doua saptamani, iar precipitatiile vor fi din abundenta, potrivit prognozei meteo emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Apoi, vremea ar urma sa revina la normal. continuă pe Antena3

Prognoza meteo, weekendul 18-19 iulie 2020. Cum va fi vremea in weekend

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au anuntat prognoza meteo pentru weekendul 18-19 iulie 2020. Potrivit prognozei ANM, vremea se mentine calda sambata si duminica, dar vor aparea si precipitatii si descarcari electrice. Prognoza meteo pentru weekendul 18-19 iulie 2020. Unde va ploua Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au prognozat pentru weekendul 18-19 iulie 2020 vreme .

Prognoza ANM pentru miercuri, 15 iulie 2020. Instabilitate termica si valori termice variabile

Luna iulie este una a contrastelor din punct de vedere al fenomenelor meteorologice, cu cantitati mari de precipitatii si valori termice sub nivelul temperaturilor normale pentru acest interval termic. Prognoza ANM pentru miercuri, 15 iulie 2020 Prognoza meteo pentru ziua de miercuri nu este una imbucuratoare, anunta ANM, avand in vedere ca si astazi valorile .

Prognoza ANM pentru miercuri, 15 iulie 2020. De astazi cresc usor temperaturile

Luna iulie este una a contrastelor din punct de vedere al fenomenelor meteorologice, cu cantitati mari de precipitatii si valori termice sub nivelul temperaturilor normale pentru acest interval termic. Prognoza ANM pentru miercuri, 15 iulie 2020 Prognoza meteo pentru ziua de miercuri nu este una imbucuratoare, anunta ANM, avand in vedere ca si astazi valorile .

Prognoza ANM pentru marti, 14 iulie 2020. Dupa ploaie vine soare si temperaturi mai ridicate

Dupa o noua avertizare de Cod Galben si cantitati insemnate de precipitatii si fenomene extreme, ANM anunta ca de astazi vremea se va incalzi iar temperaturile aerului vor mai creste. Prognoza ANM pentru marti, 14 iulie 2020 Conform noii prognoze anuntate de ANM, incepand de astazi vremea se va incalzi usor in cea mai mare .

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani: Ploi si temperaturi scazute

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru urmatoarea luna. Potrivit meteorologilor, in perioada vor fi ploi in cea mai mare parte a tarii, iar temperaturile vor fi mai coborate.

Prognoza meteo weekendul 17-19 iulie 2020. Sunt asteptate averse insotite de descarcari electrice

Prgonoza meteo pentru weekendul 17-19 iulie 2020 aduce, in unele zone ale tarii, temperaturi scazute fata de cele normale pentru aceasta perioada. Potrivit meteorologilor de la Administratia Nationala de.

Prognoza ANM pentru vineri 17 iulie 2020. Weekendul vine cu temperaturi scazute

Suntem deja la jumatatea lunii iulie si, contrar perioadei in care ne aflam, ANM anunta pentru acest weekend temperaturi mai scazute decat norma intervalului anual. Prognoza ANM pentru vineri 17 iulie 2020 Astfel ca, pentru azi, 17 iulie, valorile termice vor fi mai scazute decat in mod caracteristic datei. ANM spune ca aceste temperaturi vor .

Vremea le da romanilor planurile de vacanta peste cap! Prognoza meteo ingrijoratoare pentru urmatoarele patru saptamani

Desi ANM estima o vreme calda, in general, pentru urmatoarele patru saptamani, acum aflam ca planurile noastre de concediu ar putea fi date peste cap de schimbarile bruste de vreme. Vremea le da romanilor planurile de vacanta peste cap Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru umratoarele patru saptamani o prognoza care da peste cap .

Sfantul Ilie, 20 iulie 2020. Legenda Sfantului Ilie. Ce minuni a savarsit

Sfantul Ilie se sarbatoreste de catre Biserica Ortodoxa in fiecare an la 20 iulie. Sfantul Ilie este cel mai iubit proroc al lui Dumnezeu: Acesta a infaptuit multe minuni, iar lumea aceasta a parasit-o intr-un care de foc. Sfantul Ilie, 20 iulie 2020. Legenda Sfantului Ilie si ce minuni a savarsit Sfintul Ilie este unul .

Alegeri locale 2020. Calendarul perioadei electorale: Din 20 iulie poate incepe strangerea de semnaturi

Partidele politice, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, aliantele politice, aliantele electorale si candidatii independenti pot incepe, din 20 iulie, colectarea listelor de sustinatori ai candidaturilor pentru consilii locale, consilii judetene, primari, presedinti ai consiliilor judetene, Consiliul General al Municipiului Bucuresti si primarul general al Capitalei, potrivit Autoritatii Electorale Permanente AEP). Anuntul a fost facut in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru desfasurarea alegerilor locale in 27 septembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )