Libnet.ro
UNICEF

17:15

Avertizare meteo de ultima ora. 23 de judete vor fi lovite de vreme extrema

B1 B1,
 Avertizare meteo de ultima ora. 23 de judete vor fi lovite de vreme extrema

Este cod galben de vant puternic in 23 de judete. Potrivit meteorologilor, zona vizata este cea de munte, unde vantul va sufla cu peste 100 de kilometri la ora, potrivit stiripesurse. ro. Aceste zone din. continuă pe B1

ANM, avertizare de ultima ora. Cod galben de ninsori si viscol

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o noua atentionare Cod galben de vreme rea, valabila in 20 judete, ce va intra in vigoare miercuri seara incepand cu ora 22:00. Conform prognozei,.

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Cod portocaliu de vant pentru mai multe judete

Avertisment de ultima ora de la meteorologi! Se strica vremea, iar miercuriva fi in vigoare un cod portocaliu pentru mai multe judete din sudul tarii. in aceste zone, rafelele vor atinge chiar 90 de.

ULTIMA ORA: Legea offshore, adoptata de Camera Deputatilor

Legea offshore a trecut de Parlament. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri proiectul de lege privind conditiile in care se vor realiza exploatarile de gaze din Marea Neagra. Proiectul a fost adoptat cu.

Tudorel Toader, reactie de ultima ora la informatia ca ar urma sa plece de la Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei Tudorel Toader anunta ca astazi a avut o intrevedere cu reprezentantii Sindicatului Grefierilor si respinge informatiile vehiculate in presa legate de plecarea sa din functia de.

FENOMENE EXTREME. Anunt de ultima ora de la meteorologi: Vremea se va raci brusc. Romania va fi lovita de PRIMELE NINSORI! (VIDEO)

Vremea de strica de marti seara. ANM anunta ca un val de frig va lovi tara noastra in perioada urmatoare. Meteorologul romica Jurca a precizat pentru Stirile B1 TV ca temperaturile vor scadea brusc de.

Ultima ora! Sotia lui Ilie Balaci s-a prabusit pe stadion. SMURD-ul, interventie de urgenta

Momente dramatice pe stadionul unde este depus sicriul cu trupul lui Ilie Balaci. Sotiei acestuia i s-a facut rau, fiind nevoie de interventia ambulantei. Citeste continuarea.

Cristiano Ronaldo, declaratii de ULTIMA ORA despre acuzatiile de viol: Adevarul va iesi la iveala

Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, este foarte optimist privind rezultatele anchetei referitoare la acuzatiile de viol din 2009. Stiu ca sunt un exemplu suta la suta atat in teren, cat.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )