Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avertizare meteo! Vreme rea in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo! Vreme rea in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de vreme rea, valabile in cinci judete din Banat si Transilvania, pe durata urmatoarei ore. Conform Administratiei Nationale de. continuă pe Antena3

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete ale tarii

Cod galben de ploi si vijelii anuntate de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie in mai multe judete ale tarii.

UPDATE Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete ale tarii

Cod galben de ploi si vijelii anuntate de specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie in mai multe judete ale tarii.

Noi avertizari emise de hidrologi. Cod portocaliu de inundatii pe rauri din mai multe judete

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Valcea, Arges, Olt si Dambovita, valabila pana luni la ora 24. Sub cod galben de inundatii sunt rauri din 20 de.

Meteorlogii avertizeaza! Cod galben de averse in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o avertizare nowcasting Cod galben de ploi, descarcari electrice si vant, valabila in ora urmatoare, pe raza a trei judete din zona.

Avertisment de la hidrologi! Cod galben de inundatii in mai multe judete

Hidrologii au emis, marti seara, mai multe atentionari Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Maramures, Caras-Severin si Timis. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a.

Atentie, romani! Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara

Hidrologii au instituit sambata dimineata o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Bacau si Vaslui, in urmatoarele opt ore. Potrivit Institutului National de.

URGIA loveste puternic! AVERTISMENT de ULTIMA ORA de la meterologi. FENOMENE METEO EXTREME! Care sunt ZONELE VIZATE

O avertizare Cod Portocaliu de ploi torentiale, va intra in vigoare, sambata si va fi valabila pana duminica seara. Mai multe judete din zona Moldovei, Transilvaniei si Munteniei vor fi.

Ploi torentiale in Baragan. Cod galben de vreme rea, ce zone sunt vizate

Vremea rea a pus stapinire pe judetul Calarasi. Ploile torentiale si vantul puternic matura Baraganul. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis mai multe alerte nowcasting de instabilitate atmosferica.

Rezultate Evaluarea Nationala 2018 Top judete cu cele mai multe medii de 10 la examene

Cele mai multe medii de 10 la Evaluarea Nationala 2018 au fost obtinute de elevii din Bucuresti: 53 de absolventi de clasa a VIII-a din Capitala au luat nota maxima atat la examenul de Limba romana, cat si la examenul de Matematica. in topul judetelor in functie de mediile la Evaluarea Nationala urmeaza pe locul 2 Iasi - cu 32 de medii de 10, si Dolj - cu 23 de elevi care au luat 10 pe linie la Evaluarea Nationala. Vezi in articol cati elevi au media 10 la Evaluarea Nationala 2018 in fiecare judet .

Mai multe domenii in care Guvernul poate emite ordonante in vacanta parlamentara

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat din nou, ieri, proiectul de abilitare a Guvernului de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare, introducand mai multe domenii pentru care Executivul poate sa emita astfel de acte normative.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )