Libnet.ro
UNICEF

21:15

Meteorlogii avertizeaza! Cod galben de averse in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Meteorlogii avertizeaza! Cod galben de averse in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o avertizare nowcasting Cod galben de ploi, descarcari electrice si vant, valabila in ora urmatoare, pe raza a trei judete din zona. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii, incepand de miercuri seara. Cod galben de ploi in mai multe judete din tara

Hidrologii au emis avertizari cod portocaliu de inundatii pentru rauri din cinci judete, valabile de miercuri seara pana joi la ora 24.

Atentie, romani! Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara

Hidrologii au instituit sambata dimineata o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din judetele Bacau si Vaslui, in urmatoarele opt ore. Potrivit Institutului National de.

Hidrologii avertizeaza! Cod rosu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, un Cod rosu de inundatii pe rauri mici din judetul Caras Severin, avertizarea fiind valabila pana la ora 24:00. Ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a.

Cod galben de furtuna pentru sapte judete

Sapte judete sunt sambata dimineata sub cod galben de furtuna pana la ora 8:00. Conform ANM, se vor manifesta izolat frecvente descarcari electrice, local averse ce vor cumula 20-25 l/mp, izolat grindina de mici dimensiuni si intensificari de scurta durata ale vantului in Gorj, Valcea si Olt.

Cod galben de ploi si grindina n 25 de judete pna la ora 21.00. Vremea rea pna smbata seara n toata tara

Meteorologii eu emis joi o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica in 25 de judete din Oltenia, sudul Banatului, Transilvania, local in Moldova, valabila pana joi seara, la ora 21. incepand de la 21. 00, intra in vigoare o informare de averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si caderi de grindina, valabila pentru toata tara, pana sambata seara.

Toata tara, sub cod galben de vreme rea. Mai multe judete au primit si avertizare hidrologica

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate, valabila din dupa-amiaza zilei de miercuri in mai mult de jumatate din tara.

Mehedintiul sub Cod Galben de furtuni. Doi batrani loviti de fulger la o stana

Furtuna care s-a dezlantuit miercuri seara in judetul Mehedinti a creat probleme in mai multe localitati. Doua drumuri au fost blocate, iar doua persoane au fost lovite de fulger la o stana din Obirsia Closani.

Alerta meteo de fenomene periculoase! O furtuna puternica va lovi in scurt timp mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari nowcastig de cod galben cu efect imediat. Codul este valabil pana la ora 9. Zonele vizate: Judetul Giurgiu: Rasuceni, Vedea,.

Cod galben de vreme rea si instabilitate atmosferica in cea mai mare parte din tara

Meteorologii au emis un Cod galben de vreme rea, valabil in perioada 13 iunie, ora 14. 00 - 15 iunie, ora 08. 00, interval in care se va semnala instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate.

Cod galben de instabilitate atmosferica, valabil pentru judetele Mehedinti si Gorj pna la ora 08:00

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica, valabila pentru judetele Mehedinti si Gorj pana la ora 08:00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )