Libnet.ro
UNICEF

17:30

Avertizare de la meteorologi: Potop de ploi torentiale sambata, 25 mai. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Adevărul Adevărul,
Avertizare de la meteorologi: Potop de ploi torentiale sambata, 25 mai. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Potopul de ploi torentiale nu se domoleste nici sambata. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o alerta de vreme rea, valabila pentru toata tara, pentru ziua de sambata, 25 mai, in intervalul orar 13. continuă pe Adevărul

Cum se sarbatoresc 35 de ani de la inaugurarea canalului Dunare-Marea Neagra. Ce lucru in premiera absoluta se va intampla sambata, 25 mai

Sambata 25 mai, la ora 7,30, din amonte de podul construit de Anghel Saligny se va da startul intr-o cursa de ambarcatiuni usoare ce va parcurge canalul pe toata lungimea lui. Sosirea este programata duminica la pranz. Evenimentul este organizat de doua asociatii din Galati, in colaborare cu o serie de autoritati locale si cu Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, sambata 25 MAI

O zi frumoasa de sambata, in care energiile Varsatorului si Sagetatorului se impletesc pentru a-ti face viata mai usoara si mai fericita. Luna in Varsator din acest weekend te face sa vrei sa ramai mai rational, sa nu.

Horoscopul zilei de SAMBATA 25 MAI. in sfarsit e mai bine!

Aceasta frumoasa zi de Sambata este dominata de energiile Varsatorului si Sagetatorului, facand ca lucrurile sa fie usoare si pline de fun. Of, dupa ultimele zile care au fost mai dure din cauza lui Marte si Chiron,.

Cod portocaliu de furtuna si grindina in mai multe judete

Meteorologii au emis sambata mai multe avertizari de tip cod portocaliu de ploi torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari puternice ale vantului, vijelie si grindina pentru localitati din judetele Vaslui, Galati si Vrancea.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 25 MAI 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 25 MAI 2019 pentru Zodia Sagetator - Norocul planeaza peste casa ta pentru ca aici se petrece un eveniment de zile mari care te face fericit.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 25 MAI 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 25 MAI 2019 pentru Zodia Leu - Esti in fata unui nou inceput si, ca tot ce-i nou, te entuziasmeaza la maximum.

HOROSCOP 25 mai 2019. Berbecii sunt sacaiti de obstacole, Gemenii se simt coplesiti

HOROSCOP Iata horoscopul zilei de SAMBATA 25 MAI 2019; aceasta frumoasa zi de Sambata este dominata de energiile Varsatorului si Sagetatorului, facand ca lucrurile sa fie usoare si pline de fun. Of, dupa ultimele zile.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 25 MAI 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 25 MAI 2019 pentru Zodia Pesti - Joci un rol foarte important in viata unor persoane care nu-si mai gasesc calea, care nu mai au nimic frumos de care sa se agate pentru a reveni la.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 25 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 25 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn - intotdeauna e bine sa ai pe cine te baza, sa ai un as in maneca pe care sa-l scoti la momentul oportun.

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 25 MAI 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE SAMBATA 25 MAI 2019 pentru Zodia Rac - Este o zi a darniciei, deci toate gesturile pe care le indrepti azi spre cei din jurul tau au rolul de a le aduce un zambet pe chip si speranta mai pu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3207 seconds )