Libnet.ro
UNICEF

19:00

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, sambata 25 MAI

B1 B1,
NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, sambata 25 MAI

O zi frumoasa de sambata, in care energiile Varsatorului si Sagetatorului se impletesc pentru a-ti face viata mai usoara si mai fericita. Luna in Varsator din acest weekend te face sa vrei sa ramai mai rational, sa nu. continuă pe B1

HOROSCOP zilnic 25 mai 2019. Taurii au parte de putine condimente in viata de cuplu, Gemenii primesc ceva surprinzator de la partener

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, sambata 25 MAI 2019. O zi frumoasa de sambata, in care energiile Varsatorului si Sagetatorului se impletesc pentru a-ti face viata mai usoara si mai fericita. Lu.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE JOI 23 MAI 2019. Pentru cine sunt teste in relatii?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru JOI 23 MAI 2019; astazi este o zi in care sa incercam moduri noi de a aborda iubirea si romantismul, in special daca realizam ca ce functiona in trecut acum nu mai da.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE: MIERCURI 22 MAI 2019. Influente favorabile astazi!

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru MIERCURI 22 MAI 2019; de ieri a inceput sezonul Gemenilor timp de o luna iar relatiile noastre sentimentale vor cunoaste un ritm social intens, cu multe iesiri, oportunitati,.

Avertizare de la meteorologi: Potop de ploi torentiale sambata, 25 mai. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Potopul de ploi torentiale nu se domoleste nici sambata. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o alerta de vreme rea, valabila pentru toata tara, pentru ziua de sambata, 25 mai, in intervalul orar 13.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 24 MAI 2019. in continuare energii dure, atentie pe solutii!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei deVINERI 24 MAI 2019; intalnirea dintre Marte si Chiron continua sa creeze efecte speciale si nu toate placute pentru noi. Multe trairi primare pot iesi azi la suprafata. Din.

Horoscopul zilei de SAMBATA 25 MAI. in sfarsit e mai bine!

Aceasta frumoasa zi de Sambata este dominata de energiile Varsatorului si Sagetatorului, facand ca lucrurile sa fie usoare si pline de fun. Of, dupa ultimele zile care au fost mai dure din cauza lui Marte si Chiron,.

Cum se sarbatoresc 35 de ani de la inaugurarea canalului Dunare-Marea Neagra. Ce lucru in premiera absoluta se va intampla sambata, 25 mai

Sambata 25 mai, la ora 7,30, din amonte de podul construit de Anghel Saligny se va da startul intr-o cursa de ambarcatiuni usoare ce va parcurge canalul pe toata lungimea lui. Sosirea este programata duminica la pranz. Evenimentul este organizat de doua asociatii din Galati, in colaborare cu o serie de autoritati locale si cu Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile.

HOROSCOP dragoste vineri 24 mai 2019. Luna in Varsator da o mana de ajutor. Berbecii descopera o dimensiune noua a relatiilor, Gemenii au surprize de la partener

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru VINERI 24 MAI 2019; Luna intra in Varsator azi unde va sta tot weekendul si ea ne vrea sa ramanem logici, detasati si nescufundati in vibratii de tristete, furie,.

HOROSCOP dragoste joi 23 mai. Berbecii isi testeaza puterea, Gemenii intra intr-o situatie castigatoare

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru JOI 23 MAI 2019; astazi este o zi in care sa incercam moduri noi de a aborda iubirea si romantismul, in special daca realizam ca ce functiona in trecut acum nu mai.

HOROSCOP dragoste miercuri 22 mai 2019. Berbecii intra intr-o faza noua, Gemenii trebuie sa lase emotiile sa iasa la suprafata

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru MIERCURI 22 MAI 2019; de ieri a inceput sezonul Gemenilor timp de o luna iar relatiile noastre sentimentale vor cunoaste un ritm social intens, cu multe iesiri, oport.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )