Libnet.ro
UNICEF

10:30

Avertizare nowcasting cod rosu pentru judetul Bacau: Grindina de mari dimensiuni, ploi torentiale, vijelie puternica sifrecvente descarcari electrice

B1 B1,
Avertizare nowcasting cod rosu pentru judetul Bacau: Grindina de mari dimensiuni, ploi torentiale, vijelie puternica sifrecvente descarcari electrice

ANM a transmis joi o avertizare de cod Rosu privind fenomene meteo periculoase, valabila pentru 10 localitati din judetul Bacau. Potrivit meteorologilor, localitatileOnesti, Caiuti, Orbeni, Stefan. continuă pe B1

ANM, avertizare de cod Rosu pentru judetul Bacau: Grindina de mari dimensiuni, ploi torentiale, vijelie puternica sifrecvente descarcari electrice

ANM a transmis joi o avertizare de cod Rosu privind fenomene meteo periculoase, valabila pentru 10 localitati din judetul Bacau. Potrivit meteorologilor, localitatileOnesti, Caiuti, Orbeni, Stefan.

Avertizare nowcasting cod rosu pentru judetele Neamt si Iasi

ANM a transmis joi o avertizare de cod Rosu privind fenomene meteo periculoase, valabila pentru localitati din judetele Neamt si Iasi. Potrivit meteorologilor, localitatileUrecheni, Timiseni si Past.

Grindina si vijelii. Avertizare meteo cod galben pentru 15 judete pana joi

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru 15 judete unde, pana joi, la ora 22. 00, se vor inregistra ploi torentiale, vijelii si grindina. Cantitatile de apa care se vor acumula pot ajunge la 35 de litri pe metru patrat. in Bucuresti, vremea se incalzeste si se apropie de normalul perioadei.

Imagini apocaliptice in Harghita! Judetul, afectat de cod rosu de inundatii

O ploaie torentiala de trei ore a inundat sute de gospodarii din judetul Harghita. Aseara, hidrologii au emis Cod Rosu pentru bazinul Homorodul Mare. Pompierii au intervenit de urgenta, iar o persoana a fost evacuata. Doua poduri s-au prabusit, iar zeci de hectare de terenuri agricole se afa sub ape. Mai multe detalii, in continuare.

Cod rosu de grindina si ploi torentiale in mai multe localitati

Meteorologii au emis o avertizare cod rosu pentru mai multe localitati, valabila pana la ora 17.

Cod rosu de ploi torentiale in mai multe localitati din judetul Nemt

Meteorologii au emis o noua avertizare cod rosu de ploi torentiale si grindina de mari dimensiuni, in mai multe localitati din judetul Neamt.

Alerta meteo. Cod rosu de vijelie in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta cod rosu de furtuni in mai multe localitati din Bacau, in vigoare pana la 14.

Alerta meteo. Cod rosu de vijelie in Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta cod rosu de furtuni in mai multe localitati din Bacau, in vigoare pana la 14.

Furtuni extrem de violente matura Romania. Vijelie de cod rosu. Primele imagini

Cod rosu de vijelie in Romania. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare arata ca vremea se schimba.

Prognoza meteo. Cod galben pentru toata tara. Pana cand este valabil

Se strica vremea in Romania! Meteorologii anunta cod galben de ploi si vijelii in toate regiunile tarii. Pana cand va fi valabila atentionarea emisa de ANM, aflati in paragrafele urmatoare. Cod Galben de ploi si vijelii in toata tara in aceasta dimineata, meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ploi si vijelii si vizeaza .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )