Libnet.ro
UNICEF

12:45

Avertizare de ploi pentru toata tara pana pe 15 aprilie

Antena3 Antena3,
Avertizare de ploi pentru toata tara pana pe 15 aprilie

ANM a emis o informare meteorologica de ploi pentru toata tara. Avertizarea va intra in vigoare la ora 15 si va dura pana pe 15 aprilie. Ne asteptam la ploi in toate regiunile tarii. Ne vom afla sub . continuă pe Antena3

Alerta meteo de ploi in toata tara, pana saptamana viitoare / Cum va fi vremea in Bucuresti

Ploi insotite de descarcari electrive se vor inregistra in toata tara incepand de astazi si pana la inceputul saptamanii viitoare, potrivit meteorologilor.

HOROSCOP pentru toata saptamana 9-14 aprilie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Pestii au planete importante in semnul lor zodiacal

AstrologulCamelia Patrascanu a prezentat, duminica, la Antena 3, horoscopul pentru toata saptamana 8 aprilie-14 aprilie. Pentru saptamana urmatoare berbecii incep foa.

IN 15 APRILIE: Parlamentul European va discuta situatia statului de drept in Romania

Parlamentul European va discuta in 15 aprilie, situatia statului de drept in Romania, la solicitarea grupului PPR.

Toamna in luna aprilie: Urmeaza o saptamana de PLOI ABUNDENTE in TOATA TARA

Urmeaza cinci zile cu ploi, furtuni si frig. Administratia Nationala de Meteorlogie a emis joi o informare de ploi si instabilitate atmosferica, valabila de joi, 11 aprilie, de la ora 15, pana luni, 15.

Vremea se va raci in toata tara / Va ploua aproape zilnic

Vremea se va raci treptat in toata tara, in urmatoarele doua saptamani, si va ploua aproape zilnic, potrivit meteorologilor.

Horoscop saptamanal, cu Mihai Voropchievici. Previziunile runelor pentru 9-15 aprilie

Numeorologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 8-15 aprilie, care vine cu vesti bune pentru multi nativi. Leii dau lovitura, Scorpionii primesc au parte de vesti bune si sume de bani importante, iar Pestii se vor indragosti nebuneste.

Parlamentul European discuta in 15 aprilie situatia statului de drept in Romania

Parlamentul European discuta in 15 aprilie situatia statului de drept in Romania, la solicitarea grupului PPR, conform anuntului facut pe pagina sa de Facebook de europarlamentarul Cristian Preda.

VREMEA 9 aprilie. Ploi si frig, in toata tara

Vremea se anunta ploioasa, iar instabilitatile atmosferice ne vor da multe batai de cap pe parcursul zilei de marti. Afla cum va fi vremea in Bucuresti, la munte si care sunt temperaturile maxime asteptate.

Casa Regala Britanica, in DOLIU! A facut INFARCT si A MURIT! Toata TARA este in lacrimi

Cea mai mare fana a printului Harry si a Familiei Regale Britanice a murit. DRAMA ZILEI! VEDETA DE LA KANAL D A FOST IMPLICATA iNTR-UN TRAGIC ACCIDENT! MASINA S-A FACUT PRAF! IMAGINI GREU DE PRIVIT Printul.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )