Libnet.ro
UNICEF

14:45

Parlamentul European discuta in 15 aprilie situatia statului de drept in Romania

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European discuta in 15 aprilie situatia statului de drept in Romania

Parlamentul European discuta in 15 aprilie situatia statului de drept in Romania, la solicitarea grupului PPR, conform anuntului facut pe pagina sa de Facebook de europarlamentarul Cristian Preda. continuă pe Adevărul

Situatia statului de drept din Romania va fi discutata in Parlamentul European pe 15 aprilie

Paralamentul European va dezbate in sedinta de luni, 15 aprilie, situatia statului de drept din Romania, potrivit unor surse citate de G4 Media. La discutii va fi prezent si un reprezentat al Comisiei.

IN 15 APRILIE: Parlamentul European va discuta situatia statului de drept in Romania

Parlamentul European va discuta in 15 aprilie, situatia statului de drept in Romania, la solicitarea grupului PPR.

Fostul europarlamentar Petru Luhan, trimis in judecata pentru deconturi false de peste 50.000 euro in Parlamentul European

Fostul europarlamentar PDL Petru Luhan, in prezent membru PNL, a fost trimis in judecata marti de catre procurorii DNA, pentru deconturi de peste 50. 000 de euro pe care le-a facut la Parlamentul European PE), in baza unor documente false. El este acuzat ca in perioada 2010-2012 a depus in PE aproape 40 de facturi si chitante falsificate pentru plata unor cheltuieli de transport.

Dezbatere privind statul de drept in Romania saptamana viitoare in plenul Parlamentul European, la cererea grupului PPE: Institutiile europene nu trebuie santajate de autoritatile romane

Conferinta Presedintilor a fost de acord joi, la solicitarea grupului Partidului Popular European PPE) din Parlamentul European, sa includa pe agenda sesiunii plenare de la Strasbourg de saptamana viitoare o dezbatere privind situatia statului de drept in Romania. Europarlamentarii PPE spun ca ultima campanie impotriva candidatului favorit al PE pentru functia de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi, este inacceptabila intr-un stat membru UE, iar institutiile europene nu trebuie santajate de autoritatile romane.

Preda: Grupul PPE cere discutarea situatiei statului de drept in Romania in Parlamentul European. Urmarea, o noua rezolutie impotriva guvernarii PSD

Grupul PPE cere discutarea situatiei statului de drept in Romania in Parlamentul European si adoptarea unei noi rezolutii despre derapajele guvernarii Dancila, anunta pe pagina sa de Facebook europarlamentarul Cristian Preda.

Care sunt PARTIDELE inscrise in cursa pentru europarlamentare si cum se iMPART locurile Romaniei din Parlamentul European

In cursa pentru locurile din Parlamentul European s-au inscris numai putin de 23 de partide, si un numar de sapte candidati independenti,se arata in dateleoferite de Biroul Electoral Central.

Care sunt PARTIDELE inscrise in cursa pentru europarlamentare si cum se iMPART locurile Romaniei din Parlamentul European

EXCLUSIV ONLINE // in cursa pentru locurile din Parlamentul European s-au inscris numai putin de 23 de partide, si un numar de sapte candidati independenti,se arata in dateleoferite de Biroul.

Strategia calul troian: sustinatorii Brexitului planuiesc sa saboteze Parlamentul European din interior

Sustinatorii Brexitului, furiosi in legatura cu esecul guvernului lor de a scoate Marea Britanie din Uniunea Europeana planuiesc sa submineze Parlamentul European, dupa alegerile de luna viitoare, scrie AFP.

Avertizare de ploi pentru toata tara pana pe 15 aprilie

ANM a emis o informare meteorologica de ploi pentru toata tara. Avertizarea va intra in vigoare la ora 15 si va dura pana pe 15 aprilie. Ne asteptam la ploi in toate regiunile tarii. Ne vom afla sub .

Horoscop saptamanal, cu Mihai Voropchievici. Previziunile runelor pentru 9-15 aprilie

Numeorologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 8-15 aprilie, care vine cu vesti bune pentru multi nativi. Leii dau lovitura, Scorpionii primesc au parte de vesti bune si sume de bani importante, iar Pestii se vor indragosti nebuneste.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3122 seconds )