Libnet.ro
UNICEF

10:15

Avertizare de vreme severa in vigoare pana miercuri. Cod galben de polei in doua judete din tara

Adevărul Adevărul,
Avertizare de vreme severa in vigoare pana miercuri. Cod galben de polei in doua judete din tara

O avertizare de vreme severa este in vigoare incepand de marti, ora 06. 00 pana miercuri, la ora 10. 00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

Avertizare de vreme severa pana miercuri dimineata! Ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie e emis, marti, o informare de vreme rea care valabila pana miercuri, la ora 10. Se vor semnala precipitatii moderate cantitativ, mai ales sub forma de.

Alerta meteo de vreme severa: Cod galben de ploi si vant puternic in Baragan

Iarna loveste cu putere Romania. Meteorologii au emis mai multe avertizari cod galben de ploi, vant puternic si ninsori, incepand de duminica seara. in Baragan se anunta precipitatii insemnate.

VIDEO Cod rosu de precipitatii in Spania, cod galben de vreme rea pentru Bulgaria

Ministerul roman de externe avertizeaza romanii care vor sa circule in Spania, ca in Comunitatea Valenciana va fi emisa o avertizare de cod rosu si portocaliu de vand si ploi, intre 19 si 20 noiembrie. MAE informeaza ca si in Bulgaria a fost emis un cod galben de vreme rea.

Dobrogea, sub Cod Galben de intensificari ale vantului si ploi. Porturi inchise din cauza vremii

Dobrogea se afla pana luni, 19 noiembrie, ora 18. 00, sub avertizare Cod Galben de ploi si intensificari ale vantului. Autoritatile au decis inchiderea porturilor de la Marea Neagra.

Cod galben de lapovita, ninsori si vnt puternic n mare parte din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rea de iarna pentru circa doua treimi din tara de duminica seara, avertismentele ANM si perioada de valabilitate fiind diferite functie de regiune.

VREMEA. Cod galben de ninsori pentru 32 de judete si Bucuresti. Trafic dat peste cap de vreme pe Autostrada A1 Pitesti Bucuresti, pe sensul catre Bucuresti

Administratia Nationala de meteorologie a emis duminica dupa-amiaza atentionari Cod galben de ninsori, lapovita, ploi si intensificari ale vantului pentru 32 de judete trei partial) si municipiul.

Prognoza meteo luni 19 noiembrie: Vremea rea va tine cel putin pana miercuri

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat codul galben de vreme rea, luni, 19 noiembrie, si a emis o informare meteorologica valabila pana miercuri. Vezi cum va fi vremea in tara si in Capitala.

UPDATE Capitala si mai multe judete judete se afla sub Cod Galben de ninsori si de vant

Meteorologii au prelungit, luni, Codul Galben de ninsori, pana la ora 22. 00, in zona Carpatilor Orientali si in Moldova. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca, in judetele Tulcea, Buzau, Braila, este Cod Galben de vant, pana la ora 20.

Alerta meteo! Cod galben de ceata si de vant pentru zece judete

Meteorologii au emis, pentru marti, pana la ora 11:00, un cod galben de ceata si de vant pentru peste 10 judete din tara, unde se vor semnala ceata ce reduce vizibilitatea sub 200 de metri sau izolat 50 de me.

Cod galben de ninsori in Prahova. Drumurile sunt acoperite cu zapada in zona de munte, la Sinaia si Maneciu

DN1, de la Sinaia spre Predeal si DN1 A de la Maneciu spre limita cu judetul Brasov este acoperit cu un strat de zapada, anunta Biroul de Presa al Politiei Prahova. Judetul Prahova se afla sub cod galben de ninsori pana luni la ora 22.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )