Libnet.ro
UNICEF

12:45

Avicii ne dezvaluie detalii despre albumul True si o noua piesa You Make Me!

Devorator Monden Devorator Monden,
Avicii ne dezvaluie detalii despre albumul True si o noua piesa You Make Me!

DJ-ul suedez, pe numele sau adevarat Tim Bergling, isi va lansa albumul de debut, True, in data de 17 septembrie. De pe acest materialAvicii a lansat deja un prim single, Wake Me Up, iar acum ne incanta cu un nou track, intitulat You Make Me. Artistul nu a confirmat inca daca aceasta piesa va fi . continuă pe Devorator Monden

Birdy ne da detalii despre noul album si ne incanta cu o noua piesa All You Never Say!

Tanara cantareata britanica a dat publicitatii pe 15 august o noua piesa, All You Never Say, care va fi inclusa pe viitorul sau album, intitulat Fire Within. Noul track a fost precedat de primul single de pe material, Wings. Albumul Fire Within urmeaza a fi lansat pe 23 septembrie sub aripa casei de discuri Atlantic .

Ellie Goulding a dezvaluit o noua piesa Under Control!

Dupa single-ul Burn si trackurile Midas Touch si Hearts Without Chains, talentata cantareata britanica ne face cunostinta cu o noua piesa, Under Control, care va fi inclusa pe albumul reambalat Halcyon Days. Beat-urile din noua piesa se potrivesc perfect cu vocea calda a artistei. Halcyon Days urmeaza a fi lansat pe 23 august si este .

EXCLUSIV Noua piesa a Alexandrei Stan, lansata astazi, este deja pe locul 1 in clasamentele germane

Ghinionul Alexandrei Stan pare sa fi trecut. Noua ei melodie interpretata alaturi de trupa Follow your Instinct a ajuns pe locul 1 in topul iTunes Germania chiar in ziua lansarii.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )