Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un avion a aterizat de urgenta pe o plaja din Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Un avion a aterizat de urgenta pe o plaja din Marea Britanie

Un pilot a fost fortat sa aterizeze de urgenta pe o plaja, la Sidmouth, in Marea Britanie, dupa ce motorul avionului sau s-a oprit in timpul zborului. Din fericire, nici pilotul, nici pasagerul micului avion. continuă pe Antena3

Marea Britanie va folosi o serie de summituri internationale pentru consolidarea aliantei anti-Rusia

Marea Britanie va folosi o serie de summituri internationale din acest an pentru a solicita o strategie cuprinzatoare de combatere a dezinformarii rusesti si va impune o regandire a dialogului diplomatic traditional cu Moscova, ca urmare a negarilor Kremlinului privind utilizarea armelor chimice in Marea Britanie si Siria, informeazaThe Guardian.

Marea Britanie: Un elev roman a fost batut de sapte colegi de clasa. Ce acuzatii a lansat tatal victimei

Un elev roman, in varsta de 15 ani, din Manchester, Marea Britanie, a fost batut in parc de un grup de adolescenti, colegi de scoala, tatal victimei sustinand ca este vorba despre un atac.

Mesaj pentru romanii care vor ramane in Marea Britanie dupa Brexit. Ce spune ambasadorul britanic la Bucuresti

Romanii care sunt la munca in Marea Britanie pot sta linistiti in legatura cu viitorul lor, chiar daca britanicii se pregatesc acum sa iasa din Uniunea Europeana. Mesajul a venit chiar de la.

Marea Britanie ramane un prieten al Romaniei

Marea Britanie paraseste Uniunea Europeana, dar nu Europa si ramane un prieten al Romaniei si al Europei, a declarat, atazi, ambasadorul britanic la Bucuresti, Paul Brummell, informeaza Agerpres.

DESCOPERIRE MACABRA pe o PLAJA din Vama Veche! Primele ipoteze indica o CRIMA

Politistii constanteni au deschis o ancheta, dupa ce un barbat a fost gasit mort, sambata dimineata, pe o plaja din Vama Veche, existand indicii ca a fost batut si abandonat de niste adolescenti.

Un barbat a fost omort n bataie pe plaja din Vama Veche

Un barbat a fost gasit decedat, sambata, pe plaja din Vama Veche, a informat purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Constanta, dr. Claudia Tatarici, potrivit Agerpres.

Caz infiorator pe o plaja din Vama Veche. Un barbat a murit dupa ce a fost batut cu bestialitate

Un barbat a fost gasit decedat, sambata, pe plaja din Vama Veche, informeaza purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Constanta, dr. Claudia Tatarici. Potrivit sursei citate, d.

Deloitte: Investitiile n zacamintele din Marea Neagra vor aduce pna n 2040 peste 26 miliarde dolari la bugetul de stat/35% din productie ar putea fi exportata

Investitiile in sectorul hidrocarburilor din Marea Neagra vor genera pana in 2040 venituri cumulate la bugetul de stat de peste 26 miliarde USD si vor aduce un plus de 40 miliarde USD PIB-ului Romaniei, se arata intr-un raport Deloitte, realizat la solicitarea Asociatiei Romane a Concesionarilor Offshore din Marea Neagra ARCOMN). Circa 35% din productia realizata in perioada de analiza ar putea fi exportata, diferenta urmand sa acopere declinul productiei onshore si cresterea consumului din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )