Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un avion militar s-a prabusit in Portugalia: Cel putin trei morti si un ranit grav

Antena3 Antena3,
Un avion militar s-a prabusit in Portugalia: Cel putin trei morti si un ranit grav

Cel putin trei oameni au murit si unul a fost ranit, dupa ce un avion Lockheed C-130 Hercules, care decolase de pe aeroportul Beja, cu destinatia baza militara aviatica Aerea do Montijo, din Portugalia, s-a prabusit. continuă pe Antena3

Un avion militar Hercules s-a prabusit in Portugalia. Trei oameni au murit

Un avion Hercules Lockheed C-130 s-a prabusit la o baza militara din Portugalia, cel putin trei oameni fiind ucisi. Potrivit unor prime informatii, acesta decolase de pe Aeroportul Beja cu destinatia baza mili.

Trei oameni au murit dupa ce un avion militar Hercules a luat foc in Portugalia

Trei persoane si-au pierdut viata intr-un accident care a implicat un avion militar de transport Hercules C130 pe aeroportul militar Montijo din Portugalia.

Dezastrele se tin lant in China: Cel putin sase morti, opt raniti si peste 2000 de locuinte distruse in urma taifunului Nepartak (VIDEO)

Dupa zile intregi cu furtuni puternice si inundatii cumplite, Taifunul Nepartak a facut ravagii in mai multe regiuni din China si Taiwan. Cel putin 6 persoane au murit, opt sunt date disparute si.

Cel putin doi detinuti, printre care si cetateni straini, vor fi executati in Indonezia

Cel putin doi condamnati, inclusiv straini, vor fi executati, anul acesta, in Indonezia, a declarat luni procurorul general H. Prasetyo.

Tariceanu a negat orice legatura sau intalnire cu Truica, desi au o relatie cel putin amicala

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a negat, in declaratia de martor data la DNA, orice legatura sau intalnire cu Remus Truica, in conditiile in care relatia dintre cei doi este cel putin una amicala, fostul premier vizitandu-l frecvent acasa pe omul de afaceri, se arata in rechizitoriul procurorilor, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea: PSD nu va face guvern cu PNL, cel putin cat eu voi fi presedintele partidului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Antena 3, ca partidul pe care il conduce nu va face guvern cu PNL, cel putin atata timp cat el conduce formatiunea politica. Noi.

Nou atentat terorist al ISIS! Cel putin 35 de morti si 50 de raniti in Irak (FOTO)

Gruparea terorista ISIS a comis un nou atentat, de data aceasta asupra unui mausoleu siit din nordul Bagdadului, arata stirileprotv. ro. Cel putin 35 de persoane au murit, iar ale 50 au fost ranite. Jihadistii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )