Libnet.ro
UNICEF

06:15

Trei oameni au murit dupa ce un avion militar Hercules a luat foc in Portugalia

România Liberă România Liberă,
Trei oameni au murit dupa ce un avion militar Hercules a luat foc in Portugalia

Trei persoane si-au pierdut viata intr-un accident care a implicat un avion militar de transport Hercules C130 pe aeroportul militar Montijo din Portugalia. continuă pe România Liberă

Un avion militar Hercules s-a prabusit in Portugalia. Trei oameni au murit

Un avion Hercules Lockheed C-130 s-a prabusit la o baza militara din Portugalia, cel putin trei oameni fiind ucisi. Potrivit unor prime informatii, acesta decolase de pe Aeroportul Beja cu destinatia baza mili.

Un avion militar s-a prabusit in Portugalia: Cel putin trei morti si un ranit grav

Cel putin trei oameni au murit si unul a fost ranit, dupa ce un avion Lockheed C-130 Hercules, care decolase de pe aeroportul Beja, cu destinatia baza militara aviatica Aerea do Montijo, din Portugalia, s-a prabusit.

Alerta sanitara in Marea Britanie, din cauza unei ciuperci letale! Trei oameni au murit, iar o sectie de terapie este inchisa

Trei persoane au murit, iar o sectie de spital din Londra a fost inchisa, dupa expunerea a aproape 50 de pacienti la o ciuperca letala, arata The Telegraph. Mai exact, cei 50 de pacienti au fost expusi.

Doi oameni au murit la Stuttgart dupa ce un barbat inarmat a luat ostatic un avocat intr-o zona rezidentiala a orasului

Doi oameni au murit dupa ce politia germana a luat cu asalt un birou de avocatura din orasul german Stuttgart, unde o persoana inarmata luase ostatic un avocat.

O fetita de trei ani a murit dupa ce a fost strivita de rotile unui tractor

O copila de trei ani, lasata nesupravegheata de mama ei care muncea la stransul fanului, a murit dupa ce un barbat a dat peste ea cu tractorul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )