Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un avion militar s-a prabusit in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Un avion militar s-a prabusit in Marea Britanie

Un avion militar pentru acrobatii aeriene s-a prabusit marti in apropierea unei baze militare din Marea Britanie, relateaza site-ul cotidianului The Guardian. Un avion de tip Hawk al echipei acrobatice militare . continuă pe Antena3

Focuri de arma in Marea Britanie. Doua persoane, printre care o femeie insarcinata, au fost impuscate

Un barbat a fost arestat dupa ce a impuscat doua persoane, printre care o femeie insarcinata. Incidentul a avut loc in Sussex, Marea Britanie. Paramedicii au ajuns imediat la fata locului pentru a.

Marea Britanie: O studenta a fost ucisa, in plina strada, de un grup de 10 femei

O egipteanca, in varsta de 18 ani, care studia ingineria in Marea Britanie, a fost ucisa in bataie, in plina strada, de un grup de 10 femei. Fapta a avut loc pe 20 februarie, la iesirea dintr-un mall din.

Filipine: Cel putin sapte persoane au murit dupa ce un avion s-a prabusit pe o casa

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa din Filipine, dupa ce abia decolase de pe un aerodrom de la periferia capitalei Manila, in accident murind cel putin sapte persoane. Seful politiei.

Filipine: Cel putin zece persoane au murit dupa ce un avion s-a prabusit pe o casa

UPDATE: Un nou bilant furnizat de autoritati arata ca cel putin 10 persoane au murit in accidentul aviatic. Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o casa din Filipine, dupa ce abia.

Marea Britanie trebuie sa ia in considerare amanarea procesului Brexit

Comisia Parlamentara insarcinata cu Brexitul a recomandat ca Londra ar trebui sa ia in calcul o amanare a Brexitului deoarece, ar putea sa nu aiba suficient timp pentru a incheia un acord cu Bruxellesul inainte sa paraseasca Uniunea Europeana UE) peste un an, relateaza The Associated Press.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )