Libnet.ro
UNICEF

23:30

Avion prabusit in Franta: copilotul Andreas Lubitz se trezea din cosmaruri tipand Ne prabusim!

Adevărul Adevărul,
Avion prabusit in Franta: copilotul Andreas Lubitz se trezea din cosmaruri tipand Ne prabusim!

Fosta iubita a copilotului Andreas Lubitz, Maria W. , a declarat ca acesta era un om tulburat care avea des cosmaruri la finalul carora se trezea tipand Ne prabusim!. Aceasta a mai adaugat ca germanul stia cum sa-si ascunda problemele fata de cei din jur. continuă pe Adevărul

Avion prabusit in Franta: copilotul Andreas Lubitz cunostea perfect regiunea din Alpi unde a doborat aeronava

Andreas Lubitz, copilotul german considerat responsabil de prabusirea avionului Germanwings in Franta, in Alpi, cunostea foarte bine aceasta regiune, relateaza presa franceza, fiind pasionat de zborul cu planorul si efectuand des stagii in Alpes-de-Haute-Provence.

Copilotul Andreas Lubitz cunostea perfect regiunea din Alpi unde a prabusit avionul cu alti 149 de oameni la bord

Andreas Lubitz, copilotul german considerat responsabil de prabusirea avionului Germanwings in Franta, in Alpi, cunostea foarte bine aceasta regiune, relateaza presa franceza, fiind pasionat de zborul cu planorul si efectuand des stagii in Alpes-de-Haute-Provence.

Accidentul aviatic din Franta: Copilotul Andreas Lubitz avea dezlipire de retina

Copilotul suspectat ca a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi ar fi avut dezlipire de retina, sustin anchetatorii, care nu sunt siguri daca problemele lui oftalmologice au cauze fizice sau psihologice,.

Avion prabusit in Franta. Copilotul care a dat de pamant cu aeronava groazei avea permis de zbor de la 14 ani

Copilotul avionului Germanwings, Andreas Lubitz, care a prabusit intentionat marti in sudul Frantei aeronava Airbus A320 omorand 150 de persoane, era de origine germana, avea 28 de ani si isi luase permisul de zbor de la varsta de 14 ani.

Copilotul Andreas Lubitz avea probleme de vedere si lua medicamente care i-ar fi putut afecta capacitatea de a opera avionul Germanwings, prabusit in Franta

Copilotul Andreas Lubitz, care zbura avionul Germanwing cand acesta s-a prabusit in Franta, lua medicamente pentru tratarea unor probleme de vedere, iar tratamentul ar fi putut sa-i compromita capacitatea de a zbura avionul, au declarat sambata oficiali din cadrul anchetei, scrie The New York Times.

Ultimele 11 minute de cosmar ale zborului 4U9525. Pasagerii urlau, iar pilotul striga la copilotul Andreas Lubitz: Deschide naibii usa!

Deschide naibii usa! urla capitanulul avionului Airbus A320 prabusit marti in Franta la copilotul Andreas Lubitz care se presupune ca a provocat in mod deliberat accidentul aviatic care a dus la moartea a 150 de oameni. in timp ce comandantul incerca sa sparga usa cabinei cu un topor, pasagerii urlau potrivit ultimelor minute ale inregistrarilor de zbor ascultate cotidianul Bild.

Copilotul Andreas Lubitz ar fi avut probleme de vedere: Situatia sa medicala a fost ascunsa angajatorului

Copilotul Andreas Lubitz, suspectat ca ar fi provocat prabusirea avionului Germanwings in Alpii francezi, ar fi avut probleme de vedere, ceea ce putea sa ii afecteze capacitatea de a pilota avioane. El s-a adresat.

Copilotul Andreas Lubitz avea probleme de vedere si se adresase medicului inainte de tragedie

Copilotul Andreas Lubitz, suspectat ca ar fi provocat prabusirea avionului Germanwings in Alpii francezi, s-a adresat unei clinici din cauza problemelor de vedere care i-ar fi putut afecta capacitatea de a pilota.

Copilotul Andreas Lubitz traversa o criza in relatia cu prietena sa

Copilotul avionului Germanwings prabusit in Franta, Andreas Lubitz, traversase o criza in relatia cu prietena sa cu cateva saptamani inainte de accident si probabil se straduia sa faca fata despartirii de aceasta, relateaza cotidianul.

Secvential: Copilotul sinugicas, Andreas Lubitz, originar din Romania!

O informatie incredibila a ajuns din presa germana, intr-un articol dintr-un ziar local, si anume ca Andreas Lubitz, copilotul sinucigas al avionului Germanwings, prabusit in Alpii francezi, este originar din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )