Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un avion cu suporteri a luat foc in zbor la Cupa Mondiala din Rusia

Antena3 Antena3,
Un avion cu suporteri a luat foc in zbor la Cupa Mondiala din Rusia

Un avion in care se aflau zeci de suporteri a luat foc in zbor, in timpul Cupei Mondiale 2018. Majoritatea celor de la bord eraz fani ai echipei nationale de fotbal din Peru. Avionul a aterizat la Moscova si n. continuă pe Antena3

Interes major pentru Cupa Mondiala. Peste 2.5 milioane de bilete alocate

FIFA a dat publicitatii primele cifre cu privire la audientele inregistrate la Cupa Mondiala din Rusia.

VIDEO Un avion care transporta 70 de fani peruani la Moscova, pentru Cupa Mondiala, a luat foc inainte de aterizare

O turbina a unui avion care transporta 70 de fani peruani de la Ekaterinburg la Moscova, vineri, a luat foc inainte de aterizare, iar pasagerii au auzit o explozie, relateaza presa internationala.

CM 2018: nca un incident aviatic - O turbina a unui avion care transporta 70 de fani peruani a luat foc nainte de aterizare

O turbina a unui avion care transporta 70 de fani peruani de la Ekaterinburg la Moscova, vineri, a luat foc inainte de aterizare, iar pasagerii au auzit o explozie, relateaza presa internationala.

Cum a reusit un barbat sa calatoreascagratis din Indina pana in Rusia pentru a vedea Cupa Mondiala. Am realizat ca nu o sa am destui bani si...

Clifin Francis este un barbat din sudul Indiei care s-a decis sa calatoreasca din tara sa in Rusia, pe bicicleta,pentru a urmari Cupa Mondiala de Fotbal. Barbatul nu isi putea permite sa isi.

Reclama DE PROST GUST a unui fast food: Ce oferea lantul de restaurante femeilor care raman insarcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondiala (FOTO)

Burger King din Rusia a postat pe VK o promotie prin care ofera femeilor 47 de mii de dolari si burgeri pe viata gratuit daca raman insarcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondiala. Campania a provocat un.

Victorie cu mari emotii a Spaniei in fata Iranului la Cupa Mondiala

Spania a trecut cu 1-0 de Iran in runda a doua a Grupei B de la Cupa Mondiala. Ibericii au avut posesia mingii, insa asiaticii au ratat ocaziile mari ale meciului.

Uruguay e noua Italie la Cupa Mondiala

Nationala statului Uruguay si-a asigurat calificarea in optimi la Cupa Mondiala dupa a doua victorie cu 1-0.

Accident grav in Constanta! O masina condusa de un sofer beat a luat foc dupa ce s-a rasturnat. Doua persoane ranite

Doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, din cauza vitezei, intr-o benzinarie din localitatea Ovidiu, judetul Constanta, si a luat foc. Potrivit IPJ Constanta, in.

Constanta: O masina condusa de un sofer beat a luat foc dupa ce s-a rasturnat; doua persoane ranite

Doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, din cauza vitezei, intr-o benzinarie din localitatea Ovidiu, judetul Constanta, si a luat foc, informeaza Mediafax.

Doi albanezi ingroapa Serbia la Cupa Mondiala

Xhaka si Shaqiri, doi jucatori elvetieni cu origini albaneze, au marcat golurile Elvetiei in meciul cu Serbia de la Kaliningrad, castigat de selectionata din Tara Cantoanelor, cu 2-1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )