Libnet.ro
UNICEF

07:00

Avionul Boeing 737 a luat foc si s-a intors din drum inainte sa se prabuseasca in Iran

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avionul Boeing 737 a luat foc si s-a intors din drum inainte sa se prabuseasca in Iran

Avionul Boeing 737 apartinand companiei ucrainene Ukraine International Airlines UIA) care s-a prabusit miercuri, la putin timp dupa decolare de pe aeroportul international de la Teheran, iar toate cele 176 de persoane de la bord au murit, a luat foc inainte sa se prabuseasca si s-a intors din drum, din cauza unor probleme, se arata intr-un raport preliminar prezentat, joi, de Organizatia Aviatiei Civile CAO) iraniene. continuă pe Ziarul Bursa

Avionul Boeing 737 a luat foc si s-a intors din drum inainte sa prabuseasca in Iran

Avionul Boeing 737 apartinand companiei ucrainene Ukraine International Airlines UIA) care s-a prabusit miercuri, la putin timp dupa decolare de pe aeroportul international de la Teheran, iar toate cele 176 de persoane de la bord au murit, a luat foc inainte sa se prabuseasca si s-a intors din drum, din cauza unor probleme, se arata intr-un raport preliminar prezentat, joi, de Organizatia Aviatiei Civile CAO) iraniene.

Noi informatii despre avionul prabusit miercuri la Teheran. Iranul sustine ca Boeing-ul ar fi luat foc si s-ar fi intors din drum inainte sa se loveasca de sol

Avionul Boeing 737 apartinand companiei ucrainene Ukraine International Airlines UIA) care s-a prabusit miercuri, la putin timp dupa decolare de pe aeroportul international de la Teheran, iar toate cele 176 de persoane de la bord au murit, a luat foc inainte sa se prabuseasca si s-a intors din drum, din cauza unor probleme, se arata intr-un raport preliminar prezentat joi de Organizatia Aviatiei Civile CAO) iraniene, relateaza AFP.

Istoria Boeing 737-800, familia de avioane din care face parte aparatul ucrainean prabusit in Iran

Avionul 737 - 800 detinut de o companie din Ucraina, care s-a prabusit in Iran, face parte din familia Boeing 737 Next Generation, introdusa in anii 90, fiind unul dintre cele mai raspandite aparate de zbor din lume. in medie, un aparat 737 decoleaza sau aterizeaza la fiecare cinci secunde in lume.

Ultimele momente ale avionului ucrainean prabusit in Iran. A luat foc! Dumnezeule, ajuta-ne!. Ce se observa inainte de impactul cu solul

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines, avand la bord cel putin 170 de pasageri, s-a prabusit miercuri la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran.

Managerul Spitalului Floreasca, intrebat de ce cazul femeii care a luat foc nu a fost raportat: S-au facut toti pasii legali La Floreasca nu e greva, a fost doar o scrisoare de protest

Managerul Spitalului Floreasca, Ionut Negoi, considera ca unitatea sanitara pe care o conduce a facut toti pasii legali dupa ce o femeie a luat foc in sala de operatie luna trecuta, iar incidentul nu a fost raportat de spital, asa cum prevede legea. Ionut Negoi mai spune ca medicii spitalului pe care il conduce au emis ieri doar o scrisoare de protest, dar nu au intrerupt lucrul.

Surse: Spitalul Floreasca amendat cu 20.000 de lei pentru cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie Chirurgul Mircea Beuran, demis din functia de sef de sectie

Spitalul de Urgenta Floreasca a fost amendat de Inspectia Sanitara de Stat cu 20. 000 de lei pentru cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie, iar chirurgul Mircea Beuran va fi demis din functia de sef de sectie, au declarat surse autorizate pentru HotNews. ro.

Incendiu de proportii la Iasi. Un hot de buzunare a murit ars de viu dupa ce un bloc dezafectat de Primarie a luat foc

Un barbat de 43 de ani din Iasi, Catalin V. , a murit in seara zilei de marti, 7 ianuarie, la Iasi, in urma unui incendiu care a izbucnit la un bloc dezafectat din oras.

O masina a luat foc ca din senin intr-o parcare din Cluj. De unde a pornit totul

Pompierii au fost nevoiti sa intervina cu doua autospeciale, dupa ce o masina a fost cuprinsa de flacari intr-o parcare din Cluj.

Un sofer beat a intrat cu masina intr-o bordura, iar vehiculul a luat foc. O persoana a fost ranita in accidentul rutier

Un barbat de 33 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului dupa ce s-a urcat baut la volan, iar la un moment dat a pierdut controlul masinii, care s-a izbit violent de o bordura.

Un apartament plin cu carti a luat foc la Barlad. Pompierii au reusit sa stinga focul dupa mai multe ore de interventie

Un apartament situat la etajul sase al unui bloc din centrul municipiului Barlad a fost distrus in urma unui incendiu izbucnit in seara de 5 ianuarie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )