Libnet.ro
UNICEF

22:45

Avionul Turkish Airlines a aterizat in siguranta in Maroc

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Avionul Turkish Airlines a aterizat in siguranta in Maroc

ACTUALIZARE 16:05 Avionul companiei Turkish Airlines care a decretat starea de urgenta din cauza unei presupuse bombe a aterizat in siguranta in Maroc, relateaza ziarul Hurriyet. continuă pe Ziarul Bursa

Un avion Turkish Airlines, suspectat ca are o bomba la bord, a aterizat in siguranta in Maroc

Avionul companiei Turkish Airlines care a decretat starea de urgenta din cauza unei presupuse bombe a aterizat in siguranta in Maroc, relateaza ziarul Hurriyet.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgenta la Casablanca, dupa o alerta cu bomba

Un avion al companiei turce Turkish Airlines a aterizat de urgenta luni la Casablanca, in Maroc, dupa o alerta cu bomba in timpul zborului intre Istanbul si Sao Paulo, scrie presa turca, citata de AFP.

Un avion al Turkish Airlines a aterizat de urgenta dupa o amenintare cu bomba

Un avion de pasageri, apartinand companiei Turkish Airlines, cu destinatia Sao Paulo, a fost nevoit sa fie deviat spre Casablanca Maroc), dupa ce echipajul anuntase o posibila prezenta a unei bombe la bord, a.

Alerta cu bomba la bordul unui avion al companiei Turkish Airlines: Aeronava a aterizat de urgenta pe aeroportul din Casablanca

Alerta cu bomba la bordul unui avion apartinand companiei Turkish Airlines. Avionul Boeing 777 care facea legatura intre Istanbul Turcia) si Sao Paolo Brazilia), a fost nevoit sa aterizeze de urgenta la.

Alerta cu bomba de la bordul unui avion Turkish Airlines, falsa

Alerta cu bomba de la bordul avionului Boeing-777 al companiei Turkish Airlines s-a dovedit a fi falsa. Avionul care efectueaza luni cursa Istanbul - Sao Paulo si a fost constrans sa aterizeze pe aeroportul din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )