Libnet.ro
UNICEF

12:15

Avizul negativ al CSM la proiectul lui Toader, o lovitura dura pentru penali

Adevărul Adevărul,
Avizul negativ al CSM la proiectul lui Toader, o lovitura dura pentru penali

CSM a avizat negativ proiectul de lege de modificare a legilor din Justitie, avansat de ministrul Tudorel Toader. CSM respecta astfel parerile exprimate de majoritatea magistratilor, care au vazut in aceste modificari intentia de a limita independenta justitiei si de a o controla politic. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe modificarile la legile Justitiei: Procurorii au votat in bloc impotriva. De ce oare?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a explicat, joi seara, la Antena 3, absenta de la plenul CSM - care a dat aviz negativ propunerilor de modificare a legilor Justitiei- prin faptul ca votul CSM era unul previzibil, iar prezenta sa nu ar fi putut sa il influenteze, ci doar sa determine dezbateri si mai aprinse. El a atras atentia ca procurorii au votat in bloc impotriva.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe legile Justitiei: Stiam dinainte rezultatul / Care sunt cele trei variante ale ministrului pentru Inspectia Judiciara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca nu a mers joi la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, care a dat avit negativ pe propunerile sale de modificare a legilor Justitiei, deoarece stia dinainte ca acesta va fi rezultatul.

Lovitura dura primita de Tudorel Toader: CSM, aviz negativ privind legile justitiei (FOTO, VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a oferit aviz negativ privind proiectul de lege intocmit de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind modificarile la legile justitiei. in plenul CSM, 10.

Plenul CSM a dat aviz negativ pentru proiectul privind modificarea legilor Justitiei

Update: PlenulConsiliului Suprem al Magistraturii a dat aviz negativ pentru proiectul privind modificarea legilor Justitiei. Membrii CSM au votat cu 10 voturi impotriva si 8 pentru. Ministrul.

Augustin Lazar la CSM: Proiectul de modificare a legilor Justitiei, criticat de magistrati si de expertii Comisiei Europene. Ar trebui sa avem un aviz negativ

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, la sosirea la sediul CSM, ca proiectul de modificare a legilor Justitiei ar trebui sa primeasca aviz negativ din partea CSM, el subliniind ca acesta a fost criticat atat de magistrati, cat si de expertii Comisiei Europene. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii ia in discutie proiectul privind modificarea legilor Justitiei si urmeaza sa emita un aviz consultativ.

Tariceanu, siderat de plangerea depusa de Kovesi, la CSM, impotriva ministrului Toader

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-a declarat absolut siderat de plangerea depusa la CSM de sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, in urma declaratiilor facute de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe dosarul Belina.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )