Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un avocat din Alba Iulia a fost prins la volan fara permis. Este recidivist si ar putea merge la inchisoare

Adevărul Adevărul,
Un avocat din Alba Iulia a fost prins la volan fara permis. Este recidivist si ar putea merge la inchisoare

Un avocat din Alba Iulia ar putea merge la inchisoare dupa ce a fost prins de politie la volanul unei masini fara permis. in urma cu 5 ani, avocatul a primit o alta pedeapsa penala pentru luare de mita. continuă pe Adevărul

Criminalul din Alba Iulia care a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cutit a incercat sa evadeze din inchisoare

Tanarul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani, 10 luni si 20 de zile de inchisoare dupa ce a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cutit a incercat sa evadeze din Penitenciarul Aiud. Astfel, Pandelea.

Criminalul din Alba Iulia care a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cutit a incercat sa evadeze din inchisoare

Tanarul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani, 10 luni si 20 de zile de inchisoare pentru ca a ucis o femeie intr-un apartament s-a ales cu un nou dosar penal in inchisoare. Pandelea Mihai Razvan 28 ani) a fost trimis in judecata pentru tentativa de evadare din Penitenciarul Aiud.

Detinutul evadat de la Penitenciarul din Oradea a fost prins

Detinutul de la Penitenciarul Oradea, in varsta de 32 de ani, care a evadat vineri de la un punct de lucru exterior, a fost prins sambata de politistii de la ordine publica. Potrivit autoritatilor, acesta nu.

Un avocat din Cahul, retinut in flagrant delict in timp ce primea mita de la sotul unei inculpate

Un avocat din Cahul a fost prins in flagrant delictde ofiterii si procurorii anticoruptie in timp ce primea 1. 000 de euro mita de la sotul unei inculpate.

A fost prins! Cine este soferul care a lovit o fetita de noua ani pe trecerea de pietoni si apoi a fugit

Un barbat in varsta de 47 de ani din Bucuresti a fost retinut vineri noaptea pentru vatamare corporala, parasirea locului accidentului si conducere fara permis dupa ce, in urma cu doua zile, a lovit o.

FOTO Plogging in Cetatea Alba Carolina. Ce inseamna noul sport inventat in Suedia si ce beneficii are pentru oameni

Cativa locuitori din Alba Iulia, care indragesc Cetatea Alba Carolina, au ales sa-si petreaca ziua de sambata util pentru comunitate si placut pentru ei, facandplogging.

Grupare formata din 11 traficanti de canabis si etnobotanice din Alba si Cluj, condamnata la 40 de ani de inchisoare

Un numar de 11 persoane din Alba si Cluj, care faceau parte dintr-o grupare de traficanti de droguri au fost condamnate la Tribunalul Alba la un total de aproape 40 de ani de inchisoare.

Internet Wi-Fi gratuitde la Uniunea Europeana.27 de localitati din Alba s-au inscris in program

Un numar de 27 de unitati administrativ teritoriale din judetul Alba vor beneficia de internet gratuit prin intermediul unui program al Uniunii Europene de implementare a retelelor Wi-Fi.

Razvan si-a ucis iubita cu 25 de lovituri de cutit si a fost condamnat la inchisoare pe viata. intr-o dimineata, gardienii au intrat in celula lui si au ramas socati. Ce era in locul lui Razvan

Tanarul din Alba Iulia condamnat definitiv la 25 de ani, 10 luni si 20 de zile de inchisoare pentru ca a ucis o femeie intr-un apartament s-a ales cu un nou dosar penal in inchisoare. Pandelea Mihai Razvan.

Cel mai influent avocat din Vaslui a fost arestat. Noi acuzatii, la doar cateva luni dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Un controversat avocat din cadrul Baroului Vaslui a fost arestat sambata, 14 aprilie, fiind acuzat de trafic de influenta. Arestarea avocatului Neculai Horobet vine la doar cateva luni dupa trimiterea sa in judecata pentru acelasi gen de fapte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )