Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai influent avocat din Vaslui a fost arestat. Noi acuzatii, la doar cateva luni dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Adevărul Adevărul,
Cel mai influent avocat din Vaslui a fost arestat. Noi acuzatii, la doar cateva luni dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Un controversat avocat din cadrul Baroului Vaslui a fost arestat sambata, 14 aprilie, fiind acuzat de trafic de influenta. Arestarea avocatului Neculai Horobet vine la doar cateva luni dupa trimiterea sa in judecata pentru acelasi gen de fapte. continuă pe Adevărul

Cel mai influent avocat din Vaslui a fost arestat. Noi acuzatii la doar cateva luni dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Un controversat avocat din cadrul Baroului Vaslui a fost arestat sambata, 14 aprilie, fiind acuzat de trafic de influenta. Arestarea avocatului Neculai Horobet vine la doar cateva luni dupa trimiterea in judecata pentru acelasi gen de fapte.

Vaslui: Cel mai influent avocat a fost ARESTAT. Babatul, implicat intr-un lung sir de scandaluri

Neculai Horobet, un controversat avocat din Baroul Vaslui, a fost arestat sambata, fiind acuzat de savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, informeaza Adevarul. Mai precis, avocatul este.

Vaslui: Cel mai influent avocat a fost ARESTAT. Barbatul, implicat intr-un lung sir de scandaluri

Neculai Horobet, un controversat avocat din Baroul Vaslui, a fost arestat sambata, fiind acuzat de savarsirea a doua infractiuni de trafic de influenta, informeaza Adevarul. Mai precis, avocatul este.

Rata anuala a inflatiei a ajuns luna trecuta la cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 11,79% fata de decembrie 2017, potrivit unui comunicat dat astazi de Institutul National de Statistica INS).

Scumpiri record in luna martie. Inflatia a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii ani

Scumpiri record in luna martie. Potrivit datelor INS, luna trecuta inflatia a ajuns la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013. Preturile alimentelor au crescut cu peste 4%. De asemenea, carburantii si.

Ar putea fi cel mai ieftin Maybach din lume. Pretul lui a scazut de sase ori in ultimii ani

Fabricat in cursul anului 2004 si rulat pentru aproape 58. 000 de kilometri, acest Maybach 57 a fost scos de curand la vanzare cu suma de 54. 980 de dolari. O nimica toata daca tinem cont de pretul original al limuzinei de 5. 7 metri lungime: peste 300. 000 de dolari.

Scumpirile ating noi maxime. Rata anuala a inflatiei a urcat in martie la 5%, cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013, cand a fost 5,37%, in conditiile in care citricele s-a scumpit cu 11,79% fata de decembrie 2017, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS).

Scumpirile ating noi maxime. Rata anuala a inflatiei a urcat in martie la cel mai mare nivel din iunie 2013

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna martie la 5%, cel mai inalt nivel din iunie 2013.

Un avocat din Alba Iulia a fost prins la volan fara permis. Este recidivist si ar putea merge la inchisoare

Un avocat din Alba Iulia ar putea merge la inchisoare dupa ce a fost prins de politie la volanul unei masini fara permis. in urma cu 5 ani, avocatul a primit o alta pedeapsa penala pentru luare de mita.

Un barbat care pregatea un atac terorist in Londra a fost arestat

Un barbat de 27 de ani a fost arestat de politisti in Londra, fiind suspectat de pregatirea unui atac terorist. Barbatul a fost arestat vineri in estul Londrei, conform Metro. Acesta a ramas.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )