Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un avocat din Baroul Timis a fost prins in flagrant in timp de primea 2.000 de euro. Pentru ce erau banii

Antena3 Antena3,
Un avocat din Baroul Timis a fost prins in flagrant in timp de primea 2.000 de euro. Pentru ce erau banii

Un avocat din Baroul Timis a fost retinut de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp de primea 2. 000 de euro. Potrivit site-ului pressalert. ro totul a pornit de la un denunt al unui. continuă pe Antena3

Avocat din Baroul Timis, prins in flagrant cand lua mita 2.000 de euro

Un avocat din Baroul Timis a fost ridicat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) din Timisoara, dupa ce acesta a fost prins in flagrant in timp ce primea mita in valoare de 2. 000 de euro pentru a opri o executare silita.

Avocat din Timisoara, prins in flagrant in timp ce primea mita

Un avocat din Baroul Timis a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a fost prins in timp de primea suma de 2. 000 de euro. Potrivit site-ului pressalert. ro, totul ar fi pornit de la un denunt al unui.

Vaslui: Un tanar a fost prins dormind in masina pe care o furase. El era sub control judiciar pentru ca facuse accident dupa ce a condus beat si fara permis o alta masina sustrasa

Un tanar in varsta de 23 de ani, din comuna galateana Balabanesti, a fost prins de politistii rutieri vasluieni intr-o padure din apropierea municipiului Barlad, dormind intr-un autoturism pe care il furase, informeaza Agerpres.

Minora de 13 ani agresata sexual. Suspectul a fost prins de oamenii legii

Un barbat de 47 de ani din Navodari a fost retinut de politisti, acesta fiind acuzat de comiterea infractiunii de agresiune sexuala asupra unei minore de 13 ani.

Sri Lanka: Un contrabandist a fost prins cu 1 kg. de aur ascuns in rect

Un barbat din Sri Lanka ce a starnit suspiciuni din cauza modului cum se uita in jur prin aeroportort ducea in rect aproape un kilogram de aur, transmite Reuters.

Un barbat din Rusia a fost retinut in urma protestelor fata de cel mai recent film despre tarul Nicolae al II-lea

Un barbat din Rusia a fost arestat, fiind suspectat ca ar fi incercat sa intimideze reprezentanti ai cinematografelor pentru a impiedica prezentarea celui mai recent film despre tarul Nicolae al II-lea.

UDMR condamna incidentul in care o eleva din Bistrita a fost agresata de doi colegi de la sectia romana pentru ca vorbea in maghiara

UDMR a condamnat vehement incidentul in care o eleva din Bistrita a fost agresata verbal si fizic de doi colegi de la sectia romana, deranjati de faptul ca aceasta vorbea in limba maghiara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )