Libnet.ro
UNICEF

01:05

Minora de 13 ani agresata sexual. Suspectul a fost prins de oamenii legii

Adevărul Adevărul,
Minora de 13 ani agresata sexual. Suspectul a fost prins de oamenii legii

Un barbat de 47 de ani din Navodari a fost retinut de politisti, acesta fiind acuzat de comiterea infractiunii de agresiune sexuala asupra unei minore de 13 ani. continuă pe Adevărul

Vaslui: Un tanar a fost prins dormind in masina pe care o furase. El era sub control judiciar pentru ca facuse accident dupa ce a condus beat si fara permis o alta masina sustrasa

Un tanar in varsta de 23 de ani, din comuna galateana Balabanesti, a fost prins de politistii rutieri vasluieni intr-o padure din apropierea municipiului Barlad, dormind intr-un autoturism pe care il furase, informeaza Agerpres.

Un avocat din Baroul Timis a fost prins in flagrant in timp de primea 2.000 de euro. Pentru ce erau banii

Un avocat din Baroul Timis a fost retinut de procurorii DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp de primea 2. 000 de euro. Potrivit site-ului pressalert. ro totul a pornit de la un denunt al unui.

Un adolescent de 13 ani si un batran, cazuti in raul Dambovita

Un copil si un adult au cazut, duminica, in Raul Dambovita. Potrivit informatiilor transmise de SMURD, baiatul in varsta de 13 ani este constient- in acest moment se afla in grija echipajului de pe ambulanta SMURD. Barbatului, de aproximativ 60 de ani, i se acorda in continuare manevre de resuscitare.

INCREDIBIL: Un copil de 13 ani a FURAT o masina si a intrat iN STALP cu tot cu gasca!

Un copil de 13 ani este cercetat de politistii din Sibiu, dupa ce a furat un autoturism si a produs un accident rutier, a anuntat sambata, printr-un comunicat de presa, Inspectoratul Judetean de Politie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )