Libnet.ro
UNICEF

21:30

Avocata de la Baroul Bucuresti acuzata de trafic de influenta a fost arestata pentru 30 de zile

B1 B1,
Avocata de la Baroul Bucuresti acuzata de trafic de influenta a fost arestata pentru 30 de zile

Avocata Ramona Elena Joldes, prinsa luni in flagrant in timp ce lua 12. 000 de lei, a fost arestata pentru 30 de zile, potrivit unei hotarari a Curtii de Apel Timisoara. Decizia Curtii de Apel Timisoara nu este. continuă pe B1

Avocata in Baroul Bucuresti, prinsa in flagrant in timp ce primea mita. Ea a fost retinuta pentru trafic de influenta

Ramona-Elena Joldes, avocata in cadrul Baroului Bucuresti, a fost prinsa de procurorii anticoruptie in timp ce primea mita suma de 12. 000 de lei. Aceasta a fost retinuta pentru trafic de influenta dupa ce ar fi pretins bani pentru a interveni pe langa un judecator.

Avocata de la Baroul Bucuresti, retinuta pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a inculpatei Ramona-Elena Joldes, avocata in cadrul Baroului Bucuresti, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA, remis, marti, Romania libera.

Avocata Ramona Joldes, prinsa cu mita de 12.000 de lei, a fost retinuta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus marti retinerea avocatei Ramona-Elena Joldes, din Baroul Bucuresti, pentru trafic de influenta, dupa ce a fost prinsa chiar in timp ce lua de la un.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )