Libnet.ro
UNICEF

23:00

Avocata de la Baroul Bucuresti, retinuta pentru luare de mita si trafic de influenta

România Liberă România Liberă,
Avocata de la Baroul Bucuresti, retinuta pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a inculpatei Ramona-Elena Joldes, avocata in cadrul Baroului Bucuresti, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA, remis, marti, Romania libera. continuă pe România Liberă

Avocata de la Baroul Bucuresti, retinuta pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a avocatei Ramona Joldes, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, retinuta pentru trafic de influenta. Avocata este.

Avocata in Baroul Bucuresti, prinsa in flagrant in timp ce primea mita. Ea a fost retinuta pentru trafic de influenta

Ramona-Elena Joldes, avocata in cadrul Baroului Bucuresti, a fost prinsa de procurorii anticoruptie in timp ce primea mita suma de 12. 000 de lei. Aceasta a fost retinuta pentru trafic de influenta dupa ce ar fi pretins bani pentru a interveni pe langa un judecator.

Trei agenti de politie rutiera de la IPJ Bacau, retinuti pentru luare de mita

Trei agenti de politie rutiera din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Bacau au fost retinuti pentru luare de mita, vineri, in urma unor actiuni de flagrant organizate de Directia Generala Anticoruptie DGA) din MAI.

Surse: Judecatorul Stan Mustata, care face parte din completul de judecata din dosarul ICA - Dan Voiculescu, ridicat de procurorii DNA de la Curtea de Apel Bucuresti pentru luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, membru in completul de judecata care avea astazi termen in dosarul de coruptie al lui Dan Voiculescu, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA, cu mandat de aducere, chiar de la sediul Curtii de Apel Bucuresti. Magistratul este suspectat de luare de mita. La inceputul lunii aprilie, judecatorul Stan Mustata a facut o cerere de recuzare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, la 5 ani de inchisoare cu executare. Stan Mustata sustinea atunci ca nu mai poate judeca dosarul lui Dan Voiculescu dupa aparitia in presa a unor materiale neadevarate privind presupuse interese ale magistratului. Cererea sa de recuzare a fost respinsa, insa a adus atunci si o noua amanare in dosarul lui Dan Voiculescu. Surse judiciare au declarat pentru Hotnews. ro ca retinerea judecatorului Stan Mustata are legatura cu dosarul lui Dan Voiculescu, dar si cu dosarul Transferurilor din fotbal, mai precis cazul Meme Stoica.

VIDEO Surse: Judecatorul Stan Mustata, care face parte din completul de judecata din dosarul ICA - Dan Voiculescu, ridicat de procurorii DNA chiar de la Curtea de Apel Bucuresti, pentru luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, membru in completul de judecata care avea astazi termen in dosarul de coruptie al lui Dan Voiculescu, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA, cu mandat de aducere, chiar de la sediul Curtii de Apel Bucuresti. Magistratul este suspectat de luare de mita. Pe 8 aprilie, in ziua in care era programat sa aiba loc unul dintre precedentele termene din dosarul ICA, judecatorul Stan Mustata a facut o cerere de abtinere in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, la 5 ani de inchisoare cu executare. Stan Mustata sustinea atunci ca nu mai poate judeca dosarul lui Dan Voiculescu dupa aparitia in presa a unor materiale neadevarate privind presupuse interese ale magistratului. Cererea sa de abtinere a fost respinsa, insa a dus, atunci, la o noua amanare in procesul lui Dan Voiculescu. Surse judiciare au declarat pentru Hotnews. ro ca ridicarea cu mandat a judecatorului Stan Mustata are legatura cu dosarul lui Dan Voiculescu, dar si cu dosarul Transferurilor din fotbal, mai precis cazul Meme Stoica. DNA va cere CSM aviz pentru retinere, perchezitie si arestarea judecatorului.

VIDEO Judecatorul Stan Mustata, care face parte din completul de judecata din dosarul ICA - Dan Voiculescu, ridicat de procurorii DNA pentru luare de mita. Cazul are legatura cu dosarele Voiculescu si MM Stoica

Judecatorul Stan Mustata, membru in completul de judecata care avea astazi termen in dosarul de coruptie al lui Dan Voiculescu, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA, cu mandat de aducere, chiar de la sediul Curtii de Apel Bucuresti. Magistratul este suspectat de luare de mita. Pe 8 aprilie, in ziua in care era programat sa aiba loc unul dintre precedentele termene din dosarul ICA, judecatorul Stan Mustata facuse o cerere de abtinere in dosarul Voiculescu, motivand cu aparitia in presa a unor materiale neadevarate privind presupuse interese ale magistratului. Cererea sa de abtinere a fost respinsa. UPDATE Ora 11. 48: Judecatorul Stan Mustata a declarat marti, la iesirea de la DNA, ca actiunea DNA are legatura cu dosarele MM Stoica si Dan Voiculescu, informatia prezentata in premiera de HotNews. ro. Intrebat de reporteri ce probe i-au prezentat procurorii, Stan Mustata a raspuns interceptari. Astazi urma sa amanam pronuntarea in dosarul Voiculescu - n. red. ) pentru ca colegul meu are concediu, a mai spus magistratul. Surse judiciare au declarat pentru Hotnews. ro ca ridicarea cu mandat a judecatorului Stan Mustata are legatura cu dosarul lui Dan Voiculescu, dar si cu dosarul Transferurilor din fotbal, mai precis cazul Meme Stoica. DNA va cere CSM aviz pentru retinere, perchezitie si arestarea judecatorului.

Unul dintre judecatorii lui Dan Voiculescu, ridicat de DNA pentru luare de mita

Judecatorul Stan Mustata, unul dintre magistratii din completul de la Curtea de Apel Bucuresti care judeca dosarul ICA, in care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marti dimineata, de procurorii DNA, fiind suspectat de luare de mita, potrivit.

VIDEO Judecatorul Stan Mustata, membru al completului care il judeca pe Dan Voiculescu, ridicat de DNA si urmarit penal pentru luare de mita. CSM a aprobat arestarea. Cazul are legatura cu dosarele Voiculescu si MM Stoica

Judecatorul Stan Mustata, membru in completul de judecata care avea marti termen in dosarul de coruptie al lui Dan Voiculescu, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA, cu mandat de aducere. Magistratul este suspectat de luare de mita. Pe 8 aprilie, in ziua in care era programat sa aiba loc unul dintre precedentele termene din dosarul ICA, judecatorul Stan Mustata facuse o cerere de abtinere in dosarul Voiculescu, motivand cu aparitia in presa a unor materiale neadevarate privind presupuse interese ale magistratului. Cererea sa de abtinere a fost respinsa. Surse judiciare au declarat pentru Hotnews. ro ca ridicarea cu mandat a judecatorului Stan Mustata are legatura cu dosarul lui Dan Voiculescu, dar si cu dosarul Transferurilor din fotbal, mai precis cazul Meme Stoica.

VIDEO Judecatorul Stan Mustata, membru al completului care il judeca pe Dan Voiculescu, ridicat de DNA si urmarit penal pentru luare de mita. CSM a aprobat arestarea

Judecatorul Stan Mustata, membru in completul de judecata care avea marti termen in dosarul de coruptie al lui Dan Voiculescu, a fost ridicat marti dimineata de procurorii DNA, cu mandat de aducere. Magistratul este suspectat de luare de mita. Pe 8 aprilie, in ziua in care era programat sa aiba loc unul dintre precedentele termene din dosarul ICA, judecatorul Stan Mustata facuse o cerere de abtinere in dosarul Voiculescu, motivand cu aparitia in presa a unor materiale neadevarate privind presupuse interese ale magistratului. Cererea sa de abtinere a fost respinsa. Referatul procurorilor listeaza convorbiri ale judecatorului cu presupusii sai complici despre mai multe dosare, inclusiv cel al lui Mihai Stoica, dar nu si despre dosarul lui Dan Voiculescu, acolo unde chiar Stan Mustata facea parte din completul de judecata. Initial, in cursul zilei de marti, surse judiciare au declarat pentru HotNews. ro ca retinerea lui Stan Mustata ar avea legatura si cu dosarul lui Voiculescu, fapt confirmat chiar de judecator la iesirea sa din sediul DNA.

Surse: Magistratul Stan Mustata, care judeca dosarul ICA, a fost ridicat de DNA pentru luare de mita

Stan Mustata, unul dintre magistratii din completul de la Curtea de Apel Bucuresti care judeca dosarul ICA, in care este acuzat Dan Voiculescu, a fost ridicat, marti, de procurorii Directiei Nationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )