Libnet.ro
UNICEF

15:15

Avocata de la Baroul Bucuresti, retinuta pentru trafic de influenta

B1 B1,
Avocata de la Baroul Bucuresti, retinuta pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a avocatei Ramona Joldes, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, retinuta pentru trafic de influenta. Avocata este. continuă pe B1

Avocata de la Baroul Bucuresti, retinuta pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a inculpatei Ramona-Elena Joldes, avocata in cadrul Baroului Bucuresti, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, potrivit unui comunicat al DNA, remis, marti, Romania libera.

Avocata in Baroul Bucuresti, prinsa in flagrant in timp ce primea mita. Ea a fost retinuta pentru trafic de influenta

Ramona-Elena Joldes, avocata in cadrul Baroului Bucuresti, a fost prinsa de procurorii anticoruptie in timp ce primea mita suma de 12. 000 de lei. Aceasta a fost retinuta pentru trafic de influenta dupa ce ar fi pretins bani pentru a interveni pe langa un judecator.

Fratele unui judecator din Bucuresti, retinut pentru TRAFIC DE DROGURI

Fratele unui judecator din Bucuresti a fost retinut pentru trafic de droguri. Barbatul, in varsta de 35 de ani, a carei mama a fost de asemenea magistrat la inalta Curte, a fost prins in flagrant, in timp ce.

DNA a retinut un avocat pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie Timisoara au dispus retinerea pentru 24 de ore a avocatei Ramona Elena Joldes din cadrul Baroului Bucure and sti, acuzata de trafic de influenta, potrivit unui comunicat la DNA remis redactiei.

Avocata de la Baroul Bucuresti acuzata de trafic de influenta a fost arestata pentru 30 de zile

Avocata Ramona Elena Joldes, prinsa luni in flagrant in timp ce lua 12. 000 de lei, a fost arestata pentru 30 de zile, potrivit unei hotarari a Curtii de Apel Timisoara. Decizia Curtii de Apel Timisoara nu este.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )