Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocata din Bucuresti, atacata cu toporul intr-o parcare.

România Liberă România Liberă,
Avocata din Bucuresti, atacata cu toporul intr-o parcare.

O avocata din Bucuresti a fost transportata in stare grava la spital, dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost atacata intr-o parcare din sectorul 2 de un individ care a lovit-o in cap cu un topor, au declarat, pentru Mediafax, surse din Politie. Potrivit surselor citate, agresorul a fost prins, la scurt timp de la incident, de politisti ai Sectiei 8 si este audiat de ofiterii Serviciului Omoruri din Politia Capitalei. El a recunoscut ca a lovit-o de doua ori pe avocata, insa nu a precizat motivul . continuă pe România Liberă

Avocata din Bucuresti, in stare grava dupa ce a fost atacata cu toporul intr-o parcare

O avocata din Bucuresti a a ajuns in stare grava la spital, dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost atacata intr-o parcare din sectorul 2 de un individ care a lovit-o de doua ori in cap cu un topor. Atacatorul a fost.

Bucuresti: O avocata a fost atacata cu toporul intr-o parcare din sectorul 2

O avocata din Capitala a fost atacata, joi seara, intr-o parcare din sectorul 2 de catre un individ care a lovit-o cu un topor in cap. Agresorul femeii, care a fost transportata in stare grava la spital, a fost.

O avocata din Bucuresti, in stare grava dupa ce a fost lovita cu un topor in cap

O avocata din Bucuresti a fost transportata in stare grava la spital, dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost atacata intr-o parcare din sectorul 2 de un barbat care a lovit-o cu un topor in cap.

UPDATE O avocata din Bucuresti, in stare grava dupa ce a fost lovita cu un topor in cap. Agresorul a fost retinut si dus la audieri

O avocata din Bucuresti a fost transportata in stare grava la spital, dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost atacata intr-o parcare din apropierea strazii Popa Nan, din Sectorul 2, de un barbat care a lovit-o cu un topor in cap. Agresorul a fost retinut si dus la Serviciul Omoruri, din cadrul Politiei Capitalei, pentru audieri.

UPDATE O avocata din Bucuresti, in stare grava dupa ce a fost lovita cu un topor in cap. Agresorul a fost retinut

O avocata din Bucuresti a fost transportata in stare grava la spital, dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost atacata intr-o parcare din apropierea strazii Popa Nan, din Sectorul 2, de un barbat care a lovit-o cu un topor in cap. Agresorul a fost retinut si dus la Serviciul Omoruri, din cadrul Politiei Capitalei, pentru audieri.

Chic Ville intra pe piata din Bucuresti cu o investitie de 250.000 de euro intr-un nou magazin

Reteaua de magazine de decoratiuni interioare Chic Ville a investit 250. 000 euro in primul magazin din Bucuresti, aceasta fiind cea de-a treia sa locatie.

Chic Ville investeste 250.000 de euro in primul magazin din Bucuresti

Reteaua de magazine de decoratiuni interioare Chic Ville va inaugura, joi, primul magazin din Bucuresti, in care a investit 250. 000 de euro, se arata intr-un comunicat de presa.

Perchezitii in 35 de locatii din Bucuresti, intr-un dosar DNA de spalare de bani de peste un milion de euro

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de combatere a coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala complexa ce vizeaza savarsirea mai multor infractiuni, printre care trafic de influenta, spalarea banilor proveniti din evaziune fiscala, inselaciune cu consecinte deosebit de grave, bancruta frauduloasa, delapidare, in care sunt implicate peste 30 persoane fizice si mai multe persoane juridice.

UPDATE Perchezitii la Maricel Pacuraru si fratele lui Elan Schwartzenberg, intr-un caz de spalare de bani de peste un milion de euro

Procurorii DNA au facut, luni, perchezitii la 35 de adrese din Bucuresti, printre care si imobile ale lui Maricel Pacuraru, fratelui lui Elan Schwartzenberg si o apropiata a acestuia, Monica Hoffman, intr-un caz de trafic de influenta si spalare de bani de peste un milion de euro.

UPDATE: Protestatarii din Bucuresti au marsaluit prin Capitala timp de 3 ore.

Protestatarii fata de exploatarea gazelor de sist si proiectul minier de la Rosia Montana au facut un mars de peste trei ore, cu opriri la Ministerul de Interne, Guvern si Televiziunea Romana. Cea mai mare parte din cei aproximativ 400 de protestatari care au ajuns in Piata Universitatii, dupa mars, au plecat la scurt timp dupa. Unul dintre ei, care vorbea la portavoce, a spus ca vor fi in continuare proteste in Capitala pentru sustinerea protestatarilor din Pungesti, judetul Vaslui, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )